Szerelem

Egy éve van együtt Kulcsár Edina és G.w.M

Cs.G.

2023. január 18. szerda 15:45

Viharosan indult a kapcsolatuk, de boldogabbak mint valaha, és lassan közös kisbabájuk is megszületik.

Kulcsár Edina és G.w.M egy éve vállalta fel kapcsolatát, ami nem indult zökkenőmentesen. A modell egykori férjével, Szabó András Csutival tavaly januárban jelentette be, hogy különválnak útjaik.

Tisztázták a kapcsolatot


Az elején még csak sejtették az emberek, hogy Edina már tovább is lépett. Végül egy éve a közösségi oldalán öntött tiszta vizet a pohárba.
– Csutival rég nem vagyunk rendben. Már nem is vagyunk együtt jó ideje, de jóban vagyunk és a gyerekek miatt itt van néha a házban. Igaz, hogy nem 3. fél miatt lett vége a kapcsolatunknak, viszont azt nem tagadom, hogy közben rám talált a SZERELEM! Egy olyan szerelem, amivel még nem találkoztam! Amiről azt sem tudtam, hogy létezik!!! – írta korábban közösségi oldalán a modell.

A kijelentés hatalmas port kavart, Csuti még azt is elárulta lapunknak, hogy mérhetetlenül nagy harag van benne.

Csuti
Mérhetetlenül dühös volt, de azóta rá is rátalált a szerelem Fotó: Bors

Megkönnyebbülés


Ellenben Edina megkönnyebbülésnek élte meg, hogy felvállalták kapcsolatukat G.w.M-mel. Végül egy közös interjúban, amit a Story-nak adtak mesélt róla, hogy barátai és családja is többször visszaigazolták, hogy nagyon felszabadultnak és boldognak látszik.
Áprilisban meg is találták szerelmi fészküket, ahol természetesen gyerekszobát is berendeztek. Edinának az volt a célja, hogy a kicsik ugyanannyira otthonuknak tekintsék az új lakást, mert ő, a feszültségek ellenére egy szeretetteljes mozaikcsaládot látott maga előtt. Már a kapcsolatuk elején annyira biztosak voltak magukban, hogy közös tetoválást is csináltattak.

Kulcsár Edina és G.w.M
Nyáron robbantották a bombát, tavasszal érkezik a baba Fotó: Bánkúti Sándor

Nagy bejelentés


Korábban már többször is felütötte a fejét az a pletyka, hogy Edina várandós lenne. Akkor még a rajongói kérdésekre azt válaszolta, hogy nem tud róla. Végül robbant a bomba, hogy Kulcsár Edina terhes, ezért kellett visszamondania a szereplését a TV2 Dancing with the Stars műsorában. A csatornának akkor egy exkluzív interjút is adott.

– Sajnos, nem sajnos, nyilván kettős érzések vannak bennem. De emiatt a hír miatt nem tudom tovább folytatni a Dancing with the Stars harmadik évadának szereplését, felkészülését. (…) Ennek az oka az, hogy kisbabát várok. Elég váratlanul érintett engem is, vagyis hát nem számítottunk rá. De nyilván, amennyire váratlanul jött, annyira nagy a boldogságunk is – vallotta be Edina, aki helyére Berki Renáta lépett.

Kimondták a végét


Tavaly október végén pont került az egykori szépségkirálynő és férje házasságának végére. Edinát szerelmének édesanyja, Valéria kísérte el a válóperre, akinek szüksége is volt a támogatásra, hiszen nem sokkal korábban derült ki, hogy állapotos. Emiatt is fontos volt mielőbb a házasságuk érvénytelenítésére.

A boldogító igen


Végül már semmi nem állhatott Edina és G.w.M. szerelmének beteljesülése útjában. A rapper nem is várt sokat, a modell születésnapján kérte meg kedvese kezét, egy szálloda tetején. Edina egy posztban írta le, hogy milyen érzések kavarognak benne.
 

Nem is kezdődhetne a születésnapom szebben! Olyan hihetetlenül jó érzés megélni vele mindent. A kapcsolatunk csúcssebességgel halad előre, mégis a lehető legjobban próbálunk lelassulni egy-egy eseménynél, hogy legyen időnk megélni azokat”

 – írta közös képükhöz. Az esküvőt már feltehetően szervezik, így idén ismét magára öltheti majd a menyasszonyi ruhát Kulcsár Edina. A rengeteg esemény, amit mások több év alatt élnek meg Edináéknak csak egy évbe telt. Az évfordulóról az egykori szépségkirálynő egy posztban emlékezett meg. 

"1 éve ilyenkor hoztuk nyilvánosságra a szerelmünk, ami nem volt zökkenőmentes, de talán erre mondják azt, hogy szerelem mindenek felett és, hogy az igaz szerelem bármit kibír" – írta a videóhoz Edina.
 

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15693_resized.jpg?avcount=1685636113
origo.hu

Megtudtuk, mi okozta a tengilici tragédiát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16052067_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Reakció Brüsszelből az EP-szavazásra: Az alkotmányos puccs szervezői elszántak abban, hogy bármilyen eszközzel megvalósítsák céljukat

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16051193_auto_resized.jpg
ripost.hu

Remek hírt kapott a Dárdai család: a legkisebb fiú okozza a legnagyobb örömöt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16052952_auto_resized.png
hirtv.hu

Hollik: Továbbra sem tettek le arról, hogy belesodorják hazánkat a háborúba

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16049789_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Akár féláron is vehetünk majd terméket a kötelező akción belül a Lidlben

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15694_resized.jpg?avcount=1685636113
mindmegette.hu

Főzz bodzát az eperlekvárba, és a végeredménytől odalesz a család!(x)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16049788_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megrendítő vallomást tett a kettes stádiumú rákkal küzdő TV2-sztár

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2023/06/_67uQyWXu2XPMTPFdNd-Dut2tx6X5JR4QU_X-voNYuA/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzVlNzg3YzU0OWJjNzQxMWY4ZTlhYzMxNmFiNzM0NmZi.jpg
Méretes

Elkészültek Molnár Anikó új, hatalmas mellei: az ország harmadik legnagyobb implantátumát választotta

https://cdn.borsonline.hu/2023/06/8kK6k92uhh2qWJCxpn4udsDyoIjEup-QFzYfYAkOfP8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzM3NDg0Y2FiMGU2ZDQyODk5NjRlNTMyZWVkMmE4YTQ0.jpg
Karóra

Elképesztő luxus! Polgár Árpád egy budai villa árát hordja a csuklóján