Bizarr

Alekosznak ismét elmentek otthonról, most épp a dolgozó emberektől venné el az internetet

Létrehozva: 2022.12.02.

Újabb extrém ötlettel állt elő az egykori Valóvilág-játékos. Alekosz most épp a dolgozóktól venné el az internetet.

Nagy Alekosz gyakorlailag azóta, hogy kijött a ValóVilág 4 villájából, előszeretettel száll bele bárkibe, ha úgy tartja kedve: a közelmúltban például volt, hogy VV Bécinek olvasott be, aztán a drog miatt kórházba vitt énekesnő ügyét kommentálta éles szavakkal, most pedig – úgy tűnik – a nethasználatot reformálná meg, méghozzá igencsak szélsőséges módon. Úgy képzeli ugyanis, hogy az internet az értelmiség hóbortja kell, hogy legyen, nem pedig a dolgozó emberé. Facebookon megosztott okfejtését arra alapozza, hogy posztjai alatt is ez utóbbi csoport tagjai emelik fel a hangjukat, míg előbbiek rendszerint helyeselnek.

Nagy Alekosz, VV Alekosz, Palikék világa, YouTube
Alekosznak alighanem minden témáról van véleménye  Fotó: YouTube

– A munkás csak dolgozzon!! Ne kommentáljon. Feró is megmondta... 8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás. Internetről szó se volt. A világháló az értelmiség szalonja, ahol is eszmét cserél, olvas, informálódik. Ha énekes, akkor narkót rendel. A munkás viszont ne internetezzen már! Pláne ne a norma rovására. Nem marad más hátra, minthogy magam tegyek látogatást az ország üzemeiben. Kiemelten ellenőzöm a mobil adatforgalom társadalmi osztályokhoz való igazítását – írta posztjában.

Értjük mi, vagy legalábbis reméljük, hogy ez csak poén, bár Alekosznál sosem lehet tudni... Emlékezzünk csak: volt, hogy a pápa segítségét kérte ahhoz, hogy be tudjon csajozni, Kim Dzsung Un észak-koreai vezetőt pedig Érdre hívta, hogy egy szivar mellett megbeszéljék, miként lehetne világbéke.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek