VESZÉLY

Most érkezett: Szirénázó mentő vitte kórházba Zámbó Jimmy édesanyját

Bors

Létrehozva: 2022.11.30.

Módosítva: 2022.11.30.

Kedd este mentőt kellett hívni a 96 éves Zámbó Anna nénihez. Lánya, Marietta erősítette meg az információnkat.

Ismét nehéz perceket él a Zámbó család, hiszen Zámbó Jimmy 96 éves édesanyjának egészségügyi állapota rosszra fordult. A Bors megtudta, szirénázó mentőautó érkezett az idős asszony lakásához, ahonnan azonnal kórházba szállították. Úgy tudjuk, Anna néni szervezetében ismét víz gyülemlett fel, aminek vélhetően hosszú ideje tartó szívbetegsége áll a hátterében. Lapunk megkereste a család több tagját is, és lánya, Zámbó Marietta kérdésünkre nem cáfolta, hogy édesanyja kórházba került. Amikor Anna néni állapotáról kérdeztük, elcsukló hangon csupán annyit mondott, nem kíván bővebben beszélni a történtekről. 

Zámbó Anna néni
Zámbó Jimmy édesanyját, a 96 éves Anna nénit mentő vitte el Fotó: Bors

Valóban elvitték őt a mentők, de ennél többet nem akarok mondani

 – zárta rövidre Marietta, majd hozzátette, most egyeztetnie kell a testvéreivel.

Zámbó Marietta
Zámbó Marietta elcsukló hangon reagált a megkeresésünkre Fotó: Markovics Gábor

Egyelőre arról nincs információnk, jelenleg milyen állapotban van Anna néni.

Zámbó Jimmy édesanyjának egészségügyi állapota a család legnagyobb igyekezete ellenére is romlott az elmúlt másfél évben.

Tavaly májusban otthonában balesetet szenvedett, aminek a következtében másodjára szenvedett combnyaktörést. Anna nénit akkor  megműtötték, majd vérátömlesztésre volt szüksége, és hetekig kórházban ápolták, ám amikor végre hazamehetett volna az intézményből, még a liftben sztrókot kapott.

– Nagyon vigyázunk rá, szépen lassan javul az állapota, lábadozik, járókerettel lassan, de tud mozogni, hogy rendbe tegye magát – mondta lapunknak még 2019-ben Tihamér. – Agyilag teljesen jól van, jobb a memóriája, mint nekünk. Felváltva látogatjuk, egy bejárónő van mindenben a segítségére, és egy gyógytornász segít neki a gyógyulásban. Nagyon szívós, erős asszony. Reméljük, hogy egy-két hónapon belül már teljesen rendbe jön – nyilatkozta akkor.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek