Berki Krisztián

Berki Krisztián gyászoló édesanyja: Az unokám sosem tudja majd feldolgozni, ami vele történt

2022. május 10. kedd 03:00

Napok óta kínázó fájdalom gyötri Berki Krisztián családjának minden tagját. Krisztián édesanyja maga is mélypontra került, ám sokkal jobban aggódik kilencéves unokájáért. A kislány volt ugyanis az, aki rátalát Krisztiánra a lakásuk teraszán.

Forrás: Ripost

Még egy felnőtt embernek is nehéz lehet megbirkózni a gyásszal, gondoljunk csak bele, mi játszódhat le egy kislány lelkében… Berki Krisztián kislányával kettesben tartózkodott múlt pénteken a IX. kerületi bérlakásban. Natasa Zselyke szomjas lett, felébredt és édesapjához sietett, aki a teraszon volt, ám ő nem válaszolt neki. Natika azt hitte, hogy édesapja alszik, ezért betakargatta… Később a telefon híváslistájában lévő utolsó számot tárcsázta, miután megérezte, hogy valami baj van... Berki ismerőse hívott segítséget, ám akkor már nem élt a médiasztár.

„Próbáljuk feldolgozni a feldolgozhatatlant”

Berki édesanyja könnyeivel küszködve beszélt lapunknak arról, hogy péntek óta szinte minden percében a tragédia részletein járnak a gondolatai. Majer Júlia Zsófia szerint ahogy telik az idő, úgy egyre több kérdés merül fel az érthetetlen haláleset kapcsán.

– Most nem látom a holnapot sem. Egyáltalán nem. Nem tudom, hogy mi lesz, teljesen tanácstalan vagyok. Elképzelni sem tudom, hogy egy anya fel tudja-e dolgozni a gyermeke elvesztését. Erre nincsenek szavak. Mazsival együtt próbáljuk feldolgozni a feldolgozhatatlant, de nem lehet. Csak kérdések vannak, válaszok nincsenek. Egy 41 éves fiatalember szíve egyszerűen nem állhat le – mondta tanácstalanul Berki Krisztián édesanyja, aki nem hisz abban, hogy fia a drog miatt halt meg. Éppen ezért arra vár, hogy elkészüljön a boncolás eredménye és választ kapjon arra, hogy mi is történt valójában a fiával.

Vigyázat, szülővel vagyok!
Berki édesanyja nem érte, hogy állhat meg egy 41 éves, egészséges ember szíve. Fotó: TV2

„A szívem szakad meg érte”

Júlia bár maga is rendkívül nehéz napokat él meg, leginkább unokájáért aggódik.

– Nati egy nagyon okos lány, a szívem szakad meg érte… Soha nem tudja majd feldolgozni azt, ami és ahogyan történt az imádott apukájával. Borzasztó traumát kellett átélnie – mondta a nagymama, majd hozzátette: – Nagyon sajnálom, hogy ilyen korán és hirtelen kilépett Natikám életéből! Ennek még nem volt itt az ideje! – mondta Berki édesanyja, aki próbálja kizárni a híreket az életéből.

 

Büntetőeljárás indult

Mivel a rendőrség Berki lakásán kábítószer-gyanús anyagot is talált, így nem csak a halála kapcsán nyomoznak a rendőrök, hanem egy büntetőeljárás is indult a BRFK-n. A nyomozás során vélhetően felkutatják Berki dílerét, így akár több hazai híresség is bajba kerülhet.

„Tájékoztatjuk, hogy a halálesettel összefüggésben továbbra sem merült fel az idegenkezűség gyanúja. A haláleset körülményeit közigazgatási eljárásban szakértők bevonásával vizsgáljuk. A közigazgatási eljárás mellett, mivel a helyszínen kábítószergyanús anyagot is találtak, a BRFK Bűnügyi Főosztály büntetőeljárást indított, amely folyamatban van” – tájékoztatta lapunkat a rendőrség.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Barátságosáron érkeznek hozzánk a Huawei új okostelefonjai

origo.hu

Putyin szövetségese megnevezte, melyik országot bombázzák először, ha kitörne a harmadik világháború

borsonline.hu

Bombatestet villantott a tengerparton Zámbó Krisztián exe: Vajon kivel utazott?

mandiner.hu

„Az én döntésem” – üvöltötte egy abortuszpárti tüntető az Egyesült Államokban (videó)

metropol.hu

Részegen szexelt a nő, ezért lángolt 16 lakás a IX. kerületben

vg.hu

Először hagyja el Oroszországot Putyin, ide fog utazni

vg.hu

Ennyit kerestek a magyar úszok a világbajnokságon

lakaskultura.hu

Nem csak a növényektől lesz otthonos: az igazán hívogató erkély titka

ripost.hu

GYÓGYSZERKÉSZÍTMÉNY AZ EMÉSZTÉSI ZAVAROK ELLEN (X)

life.hu

"Bárcsak egy pohár whiskyvel a kezemben halnék meg!" - Híres nők, akik imádják a barna aranyat

borsonline.hu

Lesújtó hír érkezett, elhunyt a színészlegenda

További cikkek

Botrány

Újabb botrány a brit királyi családban: András herceg után Károly herceg is gyanús ügybe keveredett

Gyász

„Szegénykém meghalt” – Zacher Gábornál vesztette életét az édesanyja