Celeb

Sírva vigadva búcsúztak egymástól a színészek: így ért véget a Jóban Rosszban utolsó stábbulija

Bors

2021. július 30. péntek 11:30

Utoljára találkoztak a 16 év után megszűnő sorozat sztárjai.

Bár a tévében még látható a Jóban Rosszban, a forgatásokat már végérvényesen befejezte stáb. A TV2 16 évig tartó sikersorozatának a készítői nemrég egy zártkörű eseményen búcsúztatták az együtt töltött időt és a nézők millióit szórakoztató produkciót. Az utolsó közös ünneplésre sok régi szereplő is csatlakozott, így bőven akadt milyen emlékeket felidézni a koccintások, nagy sírások és nevetések közepette.

 Kiss Ernő Zsolt, Nyári Darinka és Suhajda Dániel

Az Alexet alakító Kiss Ernő Zsolt és kedvese, a Vilmát megformáló Nyári Darinka a való életben egy párt alkotnak. Fehér Roland a csillagkúti maffia fejeként vonult be a sorozat történetébe, akit az első epizódoktól Suhajda Dániel keltett életre. Ernővel, Darinkával és Bugár Annával közös beszélgetős műsort hoztak létre, melyben most felidézik a sorozat legszebb pillanatait. 

Madár Vera

A Csillagvirág Klinika minden lében kanál szexi recepciósát, Gyöngyit életre keltő Madár Veronika,megosztott néhány fotót az utolsó forgatások egyikéről. A csinos színésznő a kezdetek óta a sorozat szereplője. 

Nagy Adri és Baronits Gábor 

Nagy Adri és Baronits Gábor is részt vett a búcsúbulin, Adri hét évvel ezelőtt alakította először Betti Tanakist, Gábor pedig 2009-ben szerepelt a sorozatban. Hat évig volt képernyőn, de egy kis kihagyás után újra csatlakozott a csapathoz.

Tóth Roland és Bozsó Péter 

Bodolai Bandi 13 évvel ezelőtt tűnt fel Csillagkúton, ez idő alatt jó barátok lettek Bozsó Péterrel, aki 16 esztendőn át Szlávik Jenő főhadnagy bőrébe bújt. A közös fotón Péternek sajnos nem őszinte a mosolya, nem csak a sorozattól, hanem néhány hete szeretett feleségétől is végső búcsút kellett vennie.

Világi Vanessa és Antalfi Anett

Vanessa és Anett két évvel ezelőtt, egyszerre lettek a Jóban Rosszban szereplői, s mindketten rezidens orvost alakítottak Katona Petraként és Márton Lucaként ismerhetik őket a nézők.

Tóth Zsiga Nóra

A Macsek résztulajdonosát és a Csillagszem újság ügyvezetőjét alakító Nóra négy éven át gondoskodott arról, hogy alaposan összekuszálja a történet szálait. A színésznő imádta a karakterét, Melit aki egy megrögzött manipulátor. A közös fotón Tóth Szilvia Lillával látható, aki Szalai Blanka hadnagy bőrébe bújt, csak nemrég érkezett a sorozatba.

Nagy Kata

A gyönyörű színésznő hat éven át alakította Kincses Patríciát, a neurológus doktornőt, a saját bevallása szerint a sorozat alatt vált igazi felnőtt nővé. A fotón Végh Judittal látható, aki az utolsó forgatás után vörösre festette a haját.

További cikkek

Válás

Meglepő dolgot állítanak Kulcsár Edina új párjáról: Ezért nem kell elválnia?

Tragédia

Ostoba baleset! – Détár Enikő képtelen megemészteni Babicsek Bernát halálát

Ez is érdekelhet

metropol.hu

Brutális hózápor csap le az országra, de van még egy rossz hírünk

metropol.hu

„Egy fejlett faj élt a Marson” – megdöbbentő bizonyítékokkal állt elő a kutató

origo.hu

Az ország, amit az IMF szerint tönkretehet saját fizetőeszköze

magyarnemzet.hu

Bocsánatkérésre szólítja fel a KÉSZ Karácsony Gergelyt

boon.hu

Baleset és útlezárás Ózd határában

origo.hu

A múltba ragadt a Microsoft összehajtható mobilja

vg.hu

Harci repülőket vezényeltek az orosz határra az amerikaiak

mandiner.hu

Reynders: A választások előtt nem bünteti meg az EU Magyarországot

ripost.hu

Kikutatták, melyik alkoholos ital a leghatékonyabb a koronavírus megelőzésben

origo.hu

Elszaladt egy raklap térkőért a tüzépre, az autójától mindenkinek elakadt a lélegzete

origo.hu

Továbbra is zajlik a gyerekek oltása - galéria