Celeb

A rendőrségtől kért segítséget a TV2-sztár felesége

D. A.

Létrehozva: 2016.06.20.

Na, ez a családi dráma! Gerlits Réka egy üzenetből tudta meg, hogy válófélben lévő férje átíratta kisfiuk vezetéknevét az anyakönyvi kivonatban. A Jóban Rosszban sorozatból ismert Seres Dani előzőleg a sajátját is Suhajdára változtatta.

Míg a Jóban Rosszban című tévésorozatban határozott, magabiztos karaktert játszik Suhajda Dániel, addig mostanra kiderült: a valóságban elképesztő családi drámában játszik főszerepet.

Forgatókönyvbe illő történet alakult ki a most már Suhajda Dániel körül, amelynek szereplői válófélben lévő felesége, a Nemzeti Színház művésznője, Gerlits Réka, hároméves közös gyermekük és a színész szülei. A Bors újabb hihetetlennek tűnő történetet tudott meg a Seres Dánielként megismert sztárról. A színész eddigi családjának megtagadásában olyan mértékig jutott, hogy felesége tudta nélkül megváltoztatta közös gyermekük nevét. 

Az már önmagában szinte felfoghatatlan, hogy valaki felnőttként tudja meg, hogy nem az az ember a vér szerinti édesapja, aki felnevelte, és akire mindig példaképként tekintett. Ezzel szembesülni azonban egy apának legalább ilyen nehéz. Egy férfi egyik legnagyobb rémálma felnőtt gyerekéről megtudni, hogy akit egy életen át fiaként nevelt, más férfitól fogant. 

A színész édesanyja három évvel ezelőtt borította ki a bilit, és mondta el a fiának, hogy egy másik férfi a vér szerinti apja. Az óriási titokról a Dánielt harminc éven át fiaként felnevelő apa ezután sem tudott, csak jóval később szembesült az igazsággal. A színész, miután megismerte genetikai apját, nevet változtatott, a Serest lecserélte Suhajdára, és szeretettel beszélt az újságok hasábjain újdonsült édesapjáról és annak családjáról, de sérelmezte, hogy az őt felnevelő apja kitagadta.

Dániel válófélben lévő felesége, a Nemzeti Színház művésze, Gerlits Réka ezt a Story ma­gazin hasábjain nyílt levélben határozottan cáfolta. Az újságnak megírta, hogy közös gyermekükre való tekintettel szeretett volna kimaradni a Seres körül kialakult botrányból – főleg a nyilvánosság előtt –, ám úgy fest, Dániel erre nem hagy neki lehetőséget. 

Ezért szerettei védelmében elmondta az ő valóságát a történtekről, levelében megírta, hogy Seres apuka soha nem tagadta ki Dánielt, ő fordult el a róla harminc éven át gondoskodó és szeretetben felnevelő apától, miután megtudta, nem ő a vér szerinti apja. Sőt Rékát is megfenyegette, hogy ha Seres nagypapához viszi a fiukat, na­gyon megbánja. 

Réka a Story magazinnak írt levélben megírta azt is, hogy a házasságuk is ráment az anyósa által robbantott bombára. 

„Mindennaposak lettek a férjem dühkitörései, tört-zúzott, és idegösszeomlást kapott. Kifordult önmagából, már nem az az ember, akihez hozzámentem.”

Talán ez lehetett az oka Seres, az az immár Suhajda Dániel döbbenetes cselekedetének. A család jó barátja a Borsnak elárulta, a színész megváltoztatta fia vezetéknevét, ám erről egy szót sem szólt a gyermek anyjának.

Réka üzenetben kapott egy képet Danitól a kisfiuk anyakönyvi kivonatáról, amelyben már az új vezetékneve szerepelt. Úgy tudom, Réka először azt hitte, hogy ez valami vicc. Nem vette komolyan, hiszen tudta, hogy nála van az anyakönyvi kivonat. Aztán kiderült, hogy nem tréfáról van szó! A gyermeket már hetek óta Suhajdának hívták. Elképesztő, és egyben felmerül a kérdés, hogy lehet ilyet csinálni az édesanya beleegyezése és aláírása nélkül?! – tette fel a kérdést a Borsnak a család egyik neve elhallgatását kérő közeli ismerőse, aki úgy tudja, a színésznő már a hivatalos szervekhez fordult.

Dr. Kamarás Péter ügyvéd a Bors megkeresésére elmondta, hogy a név megváltoztatása esetében mindkét szülőt nyilatkoztatni kell.

– Általánosságban az a véleményem, hogy kiskorú esetében egyik szülő megkerülésével sem lehet nevet változtatni. Így tudja ezt az édesanya is, aki a család barátja szerint már megtette a szükséges lépéseket.

– Mindenképpen utána kell járni ennek a különös ügyintézésnek. Nem csodálom, hogy Réka felkereste a rendőrséget és a gyámhatóságot, hogy kiderítse, mi történt pontosan, hiszen az átlagember nem ismeri a jogi lehetőségeket és kibúvókat. Rá­adásul azért is félelmetes ez az egész, mert Rékánál van a gyermek taj-kártyája és minden irata, amin az eredeti vezetékneve szerepel – mondta a neve elhallgatását kérő barát.

Természetesen megkerestük a színész feleségét, Rékát, hogy megkérdezzük tőle, valóban a  tudta nélkül változtatták-e meg  a fia vezetéknevét? A válasz rövid, de velős volt.

Ez a dolog a mi magánügyünk, nem szeretnék róla beszélni.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17151745_auto_resized.jpg
origo.hu

Max Verstappen egy másik világsztárra cserélte a barátnőjét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27341_resized.jpg?avcount=1713863111
origo.hu

Itt van Oroszország döbbenetes válasza az atomfenyegetésre

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17150605_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Fényképes bizonyítékot hozott a jövőből egy időutazó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17154788_auto_resized.jpg
mandiner.hu

„Hálózatrendszerek ügynökei, lelketlen bürokraták” – így látják Schiffer Andrásék Magyar Péter EP-listáját (VIDEÓ)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17147596_auto_resized.jpg
ripost.hu

Nem hiszed el, hogy néz ki manapság a Váratlan utazás főszereplője – galéria

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17147557_auto_resized.png
hirtv.hu

Újabb feljelentés Magyar Péter ellen

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27342_resized.jpg?avcount=1713863111
origo.hu

Zelenszkij ezzel a gátlástalan trükkel akarja kirobbantani a harmadik világháborút

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17151439_auto_resized.jpg
astronet.hu

Heti holdhoroszkóp 2024. április 22-28.: a Skorpió telihold segít az elengedésben

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153755_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Leesik az állad: Teljesen átalakult Nagy Melanie - Videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713863111
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153981_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kinyitotta a ruhásszekrény ajtaját Ördög Nóra a hotelszobában: amit ott látott, az agyába égett örökre

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17151614_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Ábel Anita: „Roberto azért szeret, amilyen ember vagyok”

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/lfelAS4BI7Khp-pXJCdkfrh4dZ4HvkH5DhQHWSUXDbs/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzBkZWE4Y2M4OTk3NDRkYmY4MTBiNzM0ZjVkNmJkZjI0.jpg
Babavárás

G.w.M nagy bejelentést tett születendő gyermekéről: "Majd az utolsó előtti pillanatban..."

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/awrQ-0QV1X1v_Au8TYDY_5a7o_AiRrt5JjfYMBKOmvo/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzdlMzI1MzQ2OGZhZjQzZGU5NzQ1Y2YxZjNlNDNhZGQ1.jpg
Kamu

Álhírek tépik fel a család sebeit: a kamuportálok szerint VV Fanni életben van