Celeb

Pásztor Anna szembeszáll támadójával

F. Zs.

Létrehozva: 2018.09.07.

Meghosszabbították az énekesnőt halálosan megfenyegető P. József előzetes letartóztatását. Anna reméli, hogy a férfi megbánja tettét a kényszerű bezártság alatt.

November hatodikáig mindenképpen börtönben marad a férfi, aki augusztus elején késsel akarta megtámadni Pásztor Annát az Anna and the Barbies koncertjén. Az énekesnő a Bors napilaptól értesült az előzetes letartóztatás meghosszabbításának híréről, s bár valamelyest megkönnyebbült, kijelentette: ha támadója nem változik meg a letartóztatása alatt, és tovább fenyegeti, akkor felveszi a kesztyűt.

– Nem árulok el titkot, hogy tűkön ültünk, ezt a hírt vártuk – mondja a telefonba Anna. – Remélem, hogy ez a pár hét vagy hónap gondolkodás elég lesz, hogy ez az ember rájöjjön, hibázott. Ha így lesz, ő is el tudja engedni ezt az egészet és én is, és végre mindenki élheti tovább a maga kis életét – magyarázta az énekesnő. – Hiszek az embe­rekben, a jószándékban, ezért remélem, hogy ha kiengedik, a családja és a gyülekezete, ahova jár, szeretettel veszi majd körül, és megkapja azt a figyelmet, amit tőlem remélt a viselkedésével.

Ha nem így lesz, akkor Anna szerint a B verzió lép életbe, ő és a stábja is minden szükséges intézkedést megtesz, hogy családjával együtt biztonságban legyen.

Novemberig gondolkozhat

„A IX. Kerületi Ügyészség indítványozta a gyanúsított letartóztatásának meghosszabbítását, miután megállapította, hogy a bűnismétlés veszélye miatt a legsúlyosabb kényszerintézkedés fenntartása továbbra is szükséges és indokolt. A bíróság egyetértett az ügyészség indítványával, és a gyanúsított letartóztatását további két hónappal, 2018. november 6. napjáig meghosszabbította” – tájékoztatta a sajtót dr. Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség sajtószóvivője.

– Eddig is rengeteg biztonsági intézkedést eszközöltünk, de az biztos, hogy ha tovább fenyeget, felvesszük a kesztyűt. Állom a sarat, efelől ne legyen senkinek kétsége.

P. József augusztus negyedikén, késsel felfegyverkezve jelent meg a Budapest Parkban, ahol az éppen koncertet adó Anna and the Barbies zenekar énekesnőjét, Pásztor Annát akarta bántani. A zavart férfi az interneten ismerkedett meg Annával, először ártatlan rajongónak tűnt, de az idő előrehaladtával egyre vadabb dolgokat írt a sztárnak, melyek végül átmentek halálos fenyegetésbe. Anna és a zenekar számított rá, hogy azon az augusztusi napon készül valamire, ezért a koncerthelyszínt felügyelő biztonsági személyzetet és a rendőrséget is értesítették. A férfit a koncert közben, az első sorokból szedték ki végül a rendőrök, és onnan vitték előzetesbe. P. József cipőjében kés volt, ezért nem túlzás azt feltételezni, hogy valóban be akarta váltani a halálos fenyegetéseit.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17181311_auto_resized.jpg
origo.hu

Véres csaták vannak több fronton, a Krímet rakétákkal támadják

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17177819_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Nincs még itt az az idő, hogy én tudnék erről beszélni tudjak" - zokogva nyilatkozott Majka felesége

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17176315_auto_resized.jpg
vg.hu

Ki hitte volna: a Moltól a Shellig egyik percről a másikra vaskos üzemanyagár-csökkentést hajtottak végre a magyar benzinkutak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17177186_auto_resized.jpg
ripost.hu

Ezt az egyszerű lépést soha ne felejtsd el, hogy isteni ropogós legyen a rántott hús

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17176068_auto_resized.jpg
vg.hu

Olajat talált a Mol Magyarországon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27686_resized.jpg?avcount=1714671018
origo.hu

Ezt követeli Zelenszkij az ukrán sportolóktól

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27678_resized.jpg?avcount=1714671018
magyarnemzet.hu

Gyurcsányék kezén a Városháza: Kiss Ambrus kiemelt kormányzati pozíciókban asszisztálta végig a 2010 előtti baloldali kormányzást

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714671018
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27681_resized.jpg?avcount=1714671018
travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/ZM0e3lOigKzEC75kAM3OIicPNGjGa1qJYaZvCNGXdLY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzBhYzAxYjRjNGE2YzQ3OTZiYTE2MWRiNTQwMzcxNGUw.jpg
LAKÁS

Tóth Gabi vallomása: "Irtóztunk a gondolatától is, hogy arról csámcsogjanak, nincs pénzük"

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/lwLyIjnT1QhBE5jycZMrXefu0LrPw7LsTsURMjzFfCc/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ZhOGY5NTQ4YWU4ODRhNGRhM2VlMjg4MzY0MjMyODUw.jpg
FÁJDALOM

"Elájultam, nagyon bevágtam a fejem" - újabb baleset érte Oszter Sándor özvegyét