Celeb

Kitették Szigetszentmiklósról Pintér Tibort

Bors

Létrehozva: 2018.02.03.

Forrás: Czerkl Gábor

Szerződést bontott Szigetszentmiklós önkormányzata Pintér Tibor Sziget Színház nevű művészeti egyesületével – tudta meg a Blikk.

A városban tíz éve működik a teátrum, a döntés hátterében egy képviselő szerint Tenya viselkedése állt.

„Nehéz természet, nagyon sok kollégával nem jött ki jól. Rendszeresek voltak a hangos összetűzések, ami miatt folyton volt egy rossz alaphangulat. Sokan nem is bírták ezt a feszült állapotot, és eljöttek a színháztól. Egy percig sem csodálkozom a történteken” – árulta el a lapnak egy neve elhallgatását kérő volt dolgozó.

A színész-rendezővel az együttműködés továbbra sem kizárt a város részéről, de csak egyedi megállapodások útján – árulta el Lázár Gergely, a színházat a város részéről közvetlenül felügyelő Városi Könyvtár vezetője.

Pintér viszont azzal indokolta a város és a közte levő szakítást, hogy a teátrum kinőtte a művelődési ház befogadóképességét, és mivel társulata a Nemzeti Lovas Színház társulatának magja, ezért új utakat és befogadóhelyeket keresnek. Pintér úgy tudja, hogy már most nagyon hiányolják az általa vezetett társulat szórakoztató előadásait. Egyébként a színházteremben éppen tegnap volt egy másik zenés vígjáték-kabaré.

Tenyáék egyébként éppen most mutatták be a Zámbó Jimmyről szóló musicalt, erről itt írtunk.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek