Celeb

Szikora: Gwendolin még nem elég érett

T. T.

2014. október 12. vasárnap 10:00

Lapátra tette az egyik legesélyesebb mentoráltját Szikora Robi. Az R-Go frontembere kizárta a biztos továbbjutásból Krizsma Gwendolin Sarment, akinek hangszíne az összes mentort lenyűgözte. Döntése okairól magát a mentort kérdeztük.

Döbbenetes fordulattal ért véget tegnap este az X-Faktor első mentorházas adása. A mentorok közül Little G és Szikora Róbert hozta meg a döntést arról, hogy a rendkívül erős mezőnyből kik kerülhetnek be (a legjobb 12 közé) kategó­riájuk top3 versenyzője közé, az élő show-ba – Szikora választása azonban sokakat meglepett.

Mentorsegédjével, Puskás Petivel hallgatta végig a tizenéves lányok produkcióit, végül Jakab-Péter Izabellát, Ilyés Jennifert és a show leg­fiatalabbját, Tóth Andit juttatták tovább. 

Krizsma Gwendolin tehát – akit az első válogató után annak ellenére engedtek tovább, hogy sírásba fulladt a produkciója, énekhangjával és megjelenésével viszont most az összes mentort ámulatba ejtette – hoppon maradt. 

– Ebben a versenyben nem elég, ha valakinek jó hangja van. A magabiztosság, az előadásmód és a szakmai érettség is nagyon fontos. Gwendolin az első találkozáskor megremegett ugyan, de szépen láttam a fejlődését – pozitív irányba egészen a mentorházig. Abban viszont nem voltam elég biztos, hogy a következő megmérettetésen is úgy tud majd szerepelni, mint most a mentorházban. A többiek személyisége sokkal kiforrottabb, nem kockáztathattam – adott magyarázatot a döntésére Robi, a csalódott Gwen mégis reménykedhet kicsit, hiszen vigaszágon a nézők továbbjuttathatják. 

– Azt hiszem, minden alkalommal mutattam valami újat, és érzem, hogy sokat fejlődtem a válogató óta. Akkor szavazzanak rám a nézők, ha hisznek bennem, és szeretnének még látni a műsorban. Engem nem a nyeremény hajt, azt szeretném, ahogy az én hangulatomat tudja egy zene vagy előadó befolyásolni, én is úgy hassak más emberekre – üzente a közönségnek Gwen. 

 

Új szabály lépett életbe 

Az idei X-Faktorban, a Mentorok házának lakói közül mind a négy kategóriából egy-egy versenyző tiszta lappal indulhat, és kap még egy esélyt az élő show-ba való bejutásra. Az új szabály szerint a vigaszágra jutott négy versenyző sorsát a nézők szavazatai döntik majd el: jövő szombatig lehet majd szavazni a négy tiszta lapos versenyzőre, akit 13. döntősként szeretnének látni az X-Faktor élő show-jában.  

További cikkek

Válás

Kiakadt Kulcsár Edina elhagyott férje: Mérhetetlen harag van bennem!

Szakítás

Újabb fordulat, Kulcsár Edina friss szerelme is elhagyta a családját

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Imádkoznak a rajongók: Az intenzív osztályon küzd az életéért a magyar zenész

borsonline.hu

Könnyek között tett őszinte vallomást Falusi Mariann

origo.hu

Családja gyászolja a budapesti rablóüldözőt, aki hősi halált halt

hirtv.hu

Ön szerint is a fekete párduc van rajta? Újabb, jobb minőségű videó készült - ezúttal Kerecsendnél

kemma.hu

Az országban elsőként az esztergomi kórházban lesz tb-finanszírozott oxigénterápia

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Máthé Dominik csak egyszer nézte vissza a gólját; elárasztották ajánlatokkal

origo.hu

Ez történik most a Szuezi-csatornában ott, ahol az Ever Given tavaly keresztbe fordult

borsonline.hu

Borzasztó felfedezés: így fog elpusztulni a Föld

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 18.: fontos kérdéseknek a végére teszünk pontot, lelkileg megújulunk

borsonline.hu

Kiakadt Kulcsár Edina elhagyott férje: Mérhetetlen harag van bennem!

origo.hu

Így nézett szembe a halállal az ír terrorista