Celeb

Németh Kristóf papnak állt és párokat esketett

Bors

2014. október 3. péntek 12:15

Atyának állt Németh Kristóf, hogy a Színházak Éjszakáján 16 párt adhasson össze. Persze a Játékszín igazgatója csak a szerep kedvéért húzott reverendát, de így is nagy örömet okozott Forgács Gábor lányának.

Egymás után érkeztek a házasulandók Németh Kristóf atya színe elé a Színházak Éjszakáján. A fáradhatatlan pap egy éjszaka 16 párt esketett örök hűségre és persze arra, hogy minél gyakrabban elmennek a Játékszínbe. Ez volt ugyanis a színház egyik éjszakai programja, s a házasulandók között volt az intézmény sajtósa Bea, és a színház produkciós igazgatója Bank Tamás is. Utóbbi Lévay Viktória színésznővel kötött újra házasságot, aki szintén a Játékszín művésznője. Mivel Kristóf a házaspár régi barátja, tizenöt évvel ezelőtti, rendes esküvőjükön a vőfély szerepet töltötte be, sőt még verset is szavalt az ifjú párnak.

Őket követte a sorban Forgács Gábor lánya: Bea és férje, Péter. Öt éve házasok már, mégis úgy szeretik egymást, mint az első találkozáskor: – Nyolc éve ismerkedtünk meg egy társkereső oldalon. Amikor megházasodtunk, szerettem volna, ha legalább a kerek évfordulókon megújítjuk a fogadalmunkat, így tökéletes időpontban jött a Színházak Éjszakája és Kristóf atya áldásos működése – mesélte Bea, aki a színház sajtóügyeit is intézi.

Az esketés díszlete egyébként a Nyolc Nőből származott. Ebben ugyan nem szerepel Németh Kristóf, de a Primadonnák című idei bemutatóban igen, amiben atyát játszik.

– Októberben lesz a lesz a „Legyen a feleségem!” című vígjáték bemutatója nálunk! Ezt a három darabot gyúrtuk össze egy játékká – magyarázta Bea, akinek édesapja is gyanolyan boldog volt a mostani esküvőtől, mint az öt évvel ezelőttitől:

– Péterrel nagyon jó a viszonyunk, örülök neki, hogy a lányom egy olyan társat választott maga mellé, akivel – ha viccből is, de – ötévente van kedvük szerelemből megújítani a fogadalmukat – így Forgács Gábor színész.

További cikkek

Kínos

Olyan intim videót tett közzé véletlenül Tóth Andi, hogy azonnal törölni kellett

Vallomás

Házasságáról vallott Tápai Szabina: Más lett a fontossági sorrend

Ez is érdekelhet

origo.hu

Becsüljük meg, mert ilyen vad kisautó aligha lesz többet

ripost.hu

Lesújtó hír érkezett: egy az eddigieknél is fertőzőbb koronavírus-variánst azonosítottak

hirtv.hu

Orbán Viktor: Kulturális expanzióban vagyunk, válság ide, vagy oda + videó

beol.hu

Összeütközött két autó Békéscsabán, egy ember megsérült

origo.hu

Megtalálták az okát, hogy miért nem nőnek az égig a fák

vg.hu

Autóbalesete volt Arnold Schwarzeneggernek

mandiner.hu

„Feri, Szaszi és Peti előre megállapodnak az ülések előtt” – cikket közölt a 444.hu az ellenzék belső viszonyairól

life.hu

Így néznek ki a legnagyobb sztárok smink nélkül: megdöbbentő a különbség - Fotó

nemzetisport.hu

Női kézi NB I: tartalékosan győzött a Siófok a Fehérvár ellen

origo.hu

26 évesen meghalt az Oscar-díjas színésznő egyetlen fia, éppen a születésnapján