Celeb

Szikoráékkal nyit ma este a Várkert Bazár

ozs

Létrehozva: 2014.08.29.

Az X-Faktor mentorát, Szikora Robit rengeteg emlék köti az Ifiparkhoz, hiszen kedzőként itt lépett fel. Elmondása szerint még most is izgul a budapesti koncertek előtt.

Ma este egy R-GO-koncerttel nyitja meg kapuit teljes egészében a látogatók előtt a Várkert Bazár, amelynek területén évtizedekkel ezelőtt még a Budai Ifjúsági Park működött, ahol – többek között – Szikora Róbert kezdő dobosként fellépett.

– Izgulok egy kicsit, mert a fővárosban mindig izgalmas fellépni. Az első három együttesemmel zenéltem az Ifiparkban, eleinte dobosként, de ott álltam fel először a bőrök mögül és mentem előre énekelni. Akkoriban mindig mezítláb vagy zokniban doboltam, hogy pontosan és gyorsan járjon a lábam. Egyszer bele is léptem koncert közben a színpad szélén hagyott forrasztópákába, amikor előreszaladtam énekelni McCartney Bibap című dalát.

A zenekarom nem is értette miért lábadt könnybe a szemem egy ilyen vidám dal közben. A közönség semmit sem vett észre, pedig ordítani tudtam volna a fájdalomtól. Egyébként ma nem pont ugyanott koncertezünk, ahol régen, bent a Várkert Bazárban, hanem előtte – magyarázta a zenész.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek