Celeb

Krasznai Tünde ingyen sem kér műmellet

GYLF

2014. január 18. szombat 07:25

Pénzre, pontosabban szilikonkeblekre válthatná az X-Faktorban szerzett népszerűségét Krasznai Tünde, de nemet mondott. Az énekesnő nem kér a neki felajánlott mellműtétből. Előbb a gyermek, utána a mell.

Az X-Faktor után szinte mindent el lehetne adni Krasznai Tünde nevével. Feltehetően erre figyelt fel egy plasztikai ­sebész asszisztense, aki azért kereste meg az énekesnő me­nedzse­rét, hogy vadonatúj, „null kilométeres” szilikonmellet ajánljon fel a lánynak.

– Igaz a hír, és meg is kér­deztem Tündét, aki visszautasította az ajánlatot – nyilatkozta a Borsnak Tereh István mene­dzser. Az énekesnő a Borsnak meg is indokolta döntését.

– Egyértelmű, hogy nem fogok kés alá feküdni, nagyon rendben vagyok a testemmel, jól érzem benne magam – közölte határozottan. – Még huszonhat éves sem vagyok, fiatal, majd a terhesség után megcsináltatom, ha szükséges. Tehát előbb a baba – mosolygott Tünde.

Persze ez nem azt jelenti, hogy a tehetségkutató felfedezettje máris a családalapításon dolgozik. Egyelőre a karrierjére összpontosít. – A műsornak köszönhetően kellemesen csalódtam a popvilágban, de hagyományos popzenét nyilván soha nem fogok énekelni. Öt éve nem vettem elő tollat, most ismét megpróbálok dalszövegeket írni, ha elkap az ihlet. Aztán, remélem, jön majd a saját szám, klip és lemez. De semmit nem siettetek.

Fizetőeszköz a szilikon

Az utóbbi években itthon is alaposan megszaporodtak a szilikonnal turbózott hírességek. A tehetségkutatóknak, va­ló­ság­show-knak köszönhetően számos új „sztár” kerül ki a televíziók celebgyáraiból.

A plasztikai sebészek pedig szinte sorban állnak a kitűnő reklámhordozókért. Csak néhány azok közül, akik vállalták, hogy kamerák jelenlétében alakítsák át őket: Csifó Dorina, Nkuya Sonia, VV Dya, VV Zsófi, VV Éva, Molnár Anikó. Természetesn jól kiszámított üzletről van szó: a szépülni vágyó celeb hírverést csap a plasztikai sebésznek, magánklinikának, cserébe a szakember nem kér pénzt a be­avat­ko­zá­sért. 

További cikkek

Videoklip

Most jött ki Kulcsár Edina első saját dala: súlyos dolgokról énekel

Gyász

Lesújtó hírt jelentett be a színház: elhunyt a 43 éves magyar színész

Ez is érdekelhet

origo.hu

Fontos figyelmeztetést adtak ki rengeteg magyar autótulajdonos számára

borsonline.hu

Zokogva nyilatkozott Babicsek Bernát édesanyja: „Mi akartuk eltemetni a fiunkat”

vg.hu

WHO: az omikron vethet véget a járványnak

szon.hu

Fényes nappal kinézel az ablakon és hoppá, lámúr a motorháztetőn! Íme a Ferenc körúti romantika!

origo.hu

Titokzatos lila sziklákat találtak a Marson

vg.hu

Az orosz–ukrán háború boríthatná az európai gázellátást

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: édesapjára emlékezik a volt tatabányai szélső

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a lengyelek megóvták az oroszok elleni meccset – sajtóhír

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 25.: sorsfordulat vár a Bikára, a Szűz szerencsés

origo.hu

105 éve született Ernest Borgnine - képgaléria