Celeb

Beckhamet használta csalinak a pedofil

Létrehozva: 2013.04.15.

A 42 éves férfi hosszú éveken át zaklatott gyerekeket különböző nyári táborokban. Rajongóként lefotóztatta magát a sztárfocistával, majd a képpel meggyőzte a kicsiket, hogy ő Beckham egyik legjobb barátja, így került közel hozzájuk.

Ivan Russell 2006-ban futott össze a focistával, és feleségével egy étteremben, a celebpár pedig szívesen pózolt vele egy fénykép erejéig. A férfi később azonban arra használta ezt a fotót, hogy magához csalogasson kisgyerekeket, akik így istenítették, írja a The Sun.

Russell spanyol nyári táborokban dolgozott, így könnyen került a kicsik közelébe, akiknek beadta, hogy Beckham közeli barátja. Barátnőjét egyszer arra is rá akarta venni, hogy adja ki magát Victoriának a telefonban, ám a nő erre nem volt hajlandó. Sőt, gyanakodni kezdett, és amikor kihallgatta a férfi beszélgetését a laptopján található gyerekfotókról, rávette, hogy menjenek vissza Nagy-Britanniába, ott pedig feladta a rendőrségen.

A nyomozás során kiderült, hogy Russell 18 éve molesztál gyerekeket, végül 12 esetet sikerült rábizonyítani. Hat év letöltendő börtönbüntetést kapott.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek