Buday

https://cdn.borsonline.hu/2021/08/8NLUHbdOOgYzO_YerPjep-QChrpGDTs5pyGKkYW5MHE/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2JiYWMyZTJjOTU1ZDQ2Nzg4YTIyNGUyOGNmYjljYzRl.jpg
Aktuális

Buday Péter: akár grillezhetjük is a kukoricát!

Buday Péter sztárséf, műsorvezető szerint a kukoricát a legtöbben megfőzik, pedig van más lehetőség is.

https://cdn.borsonline.hu/2021/07/9yLvDxbY9pUJnEqnggdyYwPpTeHBw_F4fcF8WHQePCk/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2IzMGNhYTVkMTQ2MjQyNzA4ZTMwYTcxNzAxZDE4OWY2.jpg
Aktuális

Ettől lesz különleges a kovászos uborka: mutatjuk a titkos összetevőt

Itt a kovászos uborka szezonja! Most megmondjuk a tutit, hogy napon kell-e érlelni.

https://cdn.borsonline.hu/2021/05/hfOXIZ8Vv1zVQREmkox4zZEJsf_w0sVSCHflkrNb1R8/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzI4MGZkMDRlNmNkZjRiMWFhOWUxMjJiZTdlNTc1NTIw.jpg
Aktuális

Biztosan nem tudta, mennyi mindent készíthetünk sajtból - mutatjuk!

Sajtételek emlegetésekor legtöbbünknek a négysajtos pizza jut eszünkbe. Nem is gondolnánk, mennyi mindent készíthetünk sajttal, sajtból. Buday Péterrel most kisajtoltunk néhány ötletet.

https://cdn.borsonline.hu/2021/04/VAGrTLoonh0cEpjOJpsk_GF8gpyXTYKwfF6DpHAysZ0/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2E0OWYzODU5ODdlNzQyMDZiZGY4NDNiMDM3Yjk3MzZk.jpg
Aktuális

Komplett menüsor készíthető sárgarépából – eláruljuk, hogyan

Nem is gondolnánk, hogy mi mindent lehet készíteni az asztalra sárgarépából: az ízletes koktéloktól, a levesen át a süteményekig – ezerféle étel remek alapanyaga, és ráadásul egészséges is!

https://cdn.borsonline.hu/2021/04/U-_zdLUi0CJvvMtSMdTYqffwk1Dz826oGtVxekK0kYI/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzgwMTYyMDQ0ODQyZTQxNjQ5ZGI5ZjUzODE5ODMxM2E0.jpg
Aktuális

Buday Péter: az egészséges étkezés alapja a friss zöldség

Tavasszal megérkeznek a friss zöldségek a pultra, érdemes az étkezést ezekkel színesebbé tenni. Ebben van segítségünkre Buday Péter sztárséf, aki remek ötleteket oszt most meg a Bors olvasóival.

https://cdn.borsonline.hu/2019/12/U_NV7aVcSy92Q_wRPRUj5Ei9l-dCrIJqoj019lSfv1I/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2EyYTlhODM2YjEzOTRiMmY5NjFlNWRjNDc5NzI2Yjli.jpg
Aktuális

Pofonegyszerű titka van, hogy ne durranjon ki a hurka – eláruljuk, mi az

A téli hónapok elengedhetetlen finomsága a májas és a véres hurka, hogy a sült kolbászról már ne is beszéljünk. A készítése azonban nem kétperces feladat, ráadásul sokak bosszúsága, hogy sütésnél kidurran a bőréből a töltelék. 

https://cdn.borsonline.hu/2019/09/dIdMSglzt9fHM_OmXrtnsQPkGMfDijBHMkGYsuxZSwU/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzQ1NDNhMWQ4MmMwYzQzMTY5YWUzYzg2Yzg1NGI1NGRm.jpg
Aktuális

Egyszerű a titka a klasszikus marhapörköltnek

A magyar konyha szent eledele a marhapörkölt. Főtt krumplival vagy nokedlivel, káposztával töltött almapaprikával vagy kovászos uborkával – és persze foszlós kenyérrel, hogy a szaftot legyen mivel kitunkolni. Már, persze, ha nem akarunk fogyni.

https://cdn.borsonline.hu/2019/06/jZg459hN6LRJi-oEaEnCSTOCXuOpPBjolm0AYOvFOig/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzM5OTczNGQxMDY2ZjQzZWZhZGY4YjE0NDhkZGIzOTg2.jpg
Aktuális

Lesse el a profik trükkjeit! Ez a tökéletes tokány titka

<p>Borsos vagy borsós? Ki így, ki úgy ismeri a tokányt, aminek számos fajtája létezik. De miben más, mint a pörkölt?</p>

https://cdn.borsonline.hu/2019/04/Km71w6EAHLl9TnNoaSq6uzIF58fuYEoC-6_gzG2BQ8Y/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzYyNjQyOTliNjdiMzRmYzNhN2NlNDE1ZTVmY2I4NmEw.jpg
Aktuális

Sertéssel együtt finom a káposztába töltött bárány

Sok család ünnepi asztalára felkerül a bárány, amiből nem csak sültet lehet készíteni. A raguleves és a bárányos töltött káposzta is isteni.

https://cdn.borsonline.hu/2018/12/8clZPC--EdKSYd4tuFUqITG3rFYQzoCFwpHD0SH9uQc/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2MyNjk5YzNlMzQzMTQ0ZjY4YTYzMGZmMmY3Yzk2Nzg2.jpg
Aktuális

Önmagával sűrítve isteni a lencseleves

Az újévi menü kihagyhatatlan fogása a lencse, ami minden évben legalább egyszer az asztalra kerül. Pontosan ezért kell rajta néha újítani egy kicsit.