backstage

Balázs Andi két hónap alatt 13 kilót fogyott

uv

2018. október 12. péntek 05:20

<p>Újra 30 éves kori önmagára akart hasonlítani. Két hónap alatt sikerült a vágya, és a Csak show és más semmi első adásában már 13 kilóval könnyebben áll kamerák elé.</p>

Év elején letette a cigarettát, ami miatt jó pár kiló felkúszott Balázs Andira. Nehézkesebbé vált a színpadon, amit megelégelt a színésznő, és eldöntötte, hogy két hónap alatt minimum tíz kilót lead. Elhatározásához kollégája, Árpa Attila volt feleségét, Tomán Szabinát hívta segítségül, akinek fehérjediéta fogyókúraprogramjával még többet is ledobott, mint amennyit akart.

– Sokan dicsérték már nekem Szabina módszerét, szakácskönyvét, és mivel nagyon jóban vagyunk, egyértelmű volt, hogy vele vágok bele ebbe az egészbe. Szabina jól tudta, hogy nem egy 52 kilós, karcsú lány akarok lenni, hanem az egészség és a jó kondi érdekel. Előkerült a szobabicikli is, és a végén olyan jól ment az egész, hogy a 40. szülinapom után nem sokkal, a show kezdetére a vágyott 10 helyett 13 kilót adtam le – mesélte a Borsnak elégedetten Balázs Andi, akinek szerelme is sokat segített a fogyásban.

– Elhatároztam, hogy egy nagyon klassz negyvenes szeretnék lenni. Igazi, energikus, jó csaj, pont, mint a 30. szülinapomon, és az a csodálatos, hogy a párommal, Gáborral közösen vágtunk bele és váltottunk életmódot. Ez a közös ügyünk lett, ami még közelebb hozott minket egymáshoz. Neki 14 kilót sikerült le­adni – árulta el a színésznő.

Persze itt még nem ért véget az átalakulás, és bár a ki­lók hidegen hagyják a színésznőt, a Borsnak elárulta, úgy érzi, az egészségtudatos életmódról már sosem mond le.

– Tinédzserkorom óta ilyen al­katú vagyok, amivel nagyon szépen megbarátkoztam. Szeretem a tökéletlenségemet, és kacagni is tudok magamon. Gábor is úgy szeret, ahogy vagyok. De az egészségem, az állóképességem a színpadon motivál, és ezért tenni fogok mindig is. Na meg hogy jól mutassak, és dögös negyvenes legyek három ilyen sármos pasi között, mint Badár Tamás, Richter József és Tilla – kacagott fel elégedetten Andi, akit házasságról és családalapításról is faggattunk egy kicsit, ugyanis 16 éve alkotnak egy párt a szerelmével.

– Baba bármikor jöhet, nem teszünk ellene, csodálatos lenne, ha holnap megtörténne. A karrier sosem gátolná a családalapításunkat. Az esküvő is tervben van, és volt mindig is, nagy álmunk a 20. évfordu­lónkon Párizsban megesküdni, de igazából a papír elsárgul, nekem pedig a lényeg, hogy Gábor itt van, és most is fogja a kezemet.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Leszakadt egy negyedik emeleti lakás párkánya Budapesten, a belvárosban

origo.hu

Putyin szövetségese megnevezte, melyik országot bombázzák először, ha kitörne a harmadik világháború

life.hu

Ritka fotó: Nacsa Olivér megmutatta tévés szerelmét

hirtv.hu

Felállították egymással szemben az orosz és az amerikai rakétarendszereket

ripost.hu

Egyre durvábbak a magyar leánybúcsúk

hirtv.hu

Több száz milliós bevételt igyekezett eltitkolni az adóhatóság elől a cégtulajdonos

vg.hu

Ennyit kerestek a magyar úszok a világbajnokságon

lakaskultura.hu

Nem csak a növényektől lesz otthonos: az igazán hívogató erkély titka

ripost.hu

GYÓGYSZERKÉSZÍTMÉNY AZ EMÉSZTÉSI ZAVAROK ELLEN (X)

borsonline.hu

Egy apró karcolás miatt, az intenzív osztályon ébredt fel az ötgyermekes édesapa

borsonline.hu

Berki Krisztián édesanyja: Minden éjszaka ott áll a fiam az ágyamnál

További cikkek