Undorító: megerőszakolt egy 11 éves kislányt, majd a szülei segítségével menekült külföldre

Levetkőztetett majd megerőszakolt egy részeg 11 éves kislányt egy fiatal férfi. Noha pár nap alatt a zsaruk elfogták és az útlevelét is lefoglalták, később a szülei segítségével sikerült külföldre menekülnie – a törvény keze azonban így is utólérte.

Marek Slepcik 16 éves volt, amikor 2016-ban – egy ismerősén keresztül – találkozott a Liverpoolban élő fiatal lánnyal. A kiskamasz áldozat kiszökött otthonról, hogy a barátaival bulizzon. Az este folyamán igen sok vodkát ivott, későbbi bevallása szerint egy egytől tízig terjedő skálán már tizes volt a részegsége, amikor a társaság egy üres házba ment – ahová egyikőjüknek kulcsa volt.

Slepcik itt maradt kettesben a fiatal lánnyal, akivel soha nem találkozott korábban. Felszólította, hogy húzza le a nadrágját, majd amikor a lány nemet mondott, erőszakkal levetkőztette, megerőszakolta, majd otthagyta könnyező áldozatát.

A lány másap, az iskolában mesélte el, mi is történt vele. Elárulta: Slepcik barátja azt mondta neki, hogy ne beszéljen a történtekről, mert különben a srác megveri.

Marek Slepciket nem sokkal később elfogták, az útlevelét pedig elkobozták. Édesanyja segítségével – aki azt állította, a fiú elvesztette az iratot – azonban 2017-ben mégis sikerült elmenekülnie. Szlovákiába szökött, ám végül rendőrkézre került, a nyáron pedig visszavitték az Egyesült Királyságba.

Ez is érdekelheti!

Gyomorforgató: gondozója erőszakolta meg a magatehetetlen nőt

Inkább meg kéne köszönniük – védekezett a négy lányát két évtizeden keresztül erőszakoló apa

Kőbányai gyilkosság: szomszédja kislányát akarta megerőszakolni, végül az édesanyát végezte ki Dániel

A tárgyaláson ártatlannak vallotta magát, azt állítva, hogy a szex beleegyezéses volt, a lányt pedig jóval idősebbnek hitte a koránál – a bírót azonban mindez nem hatotta meg. A most húszéves Slepicet végül 4 év 10 hónap, fiatalkorúak fegyintézetében letöltendő szabadságvesztésre ítélték, emellett regisztrálva lesz, mint szexuális bűnelkövető – számolt be a döntésről a Liverpool Echo.

Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors