Aktuális

Undorító: megerőszakolt egy 11 éves kislányt, majd a szülei segítségével menekült külföldre

Bors

2020. október 30. péntek 21:00

Levetkőztetett majd megerőszakolt egy részeg 11 éves kislányt egy fiatal férfi. Noha pár nap alatt a zsaruk elfogták és az útlevelét is lefoglalták, később a szülei segítségével sikerült külföldre menekülnie – a törvény keze azonban így is utólérte.

Marek Slepcik 16 éves volt, amikor 2016-ban – egy ismerősén keresztül  – találkozott a Liverpoolban élő fiatal lánnyal. A kiskamasz áldozat kiszökött otthonról, hogy a barátaival bulizzon. Az este folyamán igen sok vodkát ivott, későbbi bevallása szerint egy egytől tízig terjedő skálán már tizes volt a részegsége, amikor a társaság egy üres házba ment – ahová egyikőjüknek kulcsa volt.

Slepcik itt maradt kettesben a fiatal lánnyal, akivel soha nem találkozott korábban. Felszólította, hogy húzza le a nadrágját, majd amikor a lány nemet mondott, erőszakkal levetkőztette, megerőszakolta, majd otthagyta könnyező áldozatát.

A lány másap, az iskolában mesélte el, mi is történt vele. Elárulta: Slepcik barátja azt mondta neki, hogy ne beszéljen a történtekről, mert különben a srác megveri.

Marek Slepciket nem sokkal később elfogták, az útlevelét pedig elkobozták. Édesanyja segítségével – aki azt állította, a fiú elvesztette az iratot – azonban 2017-ben mégis sikerült elmenekülnie. Szlovákiába szökött, ám végül rendőrkézre került, a nyáron pedig visszavitték az Egyesült Királyságba.

A tárgyaláson ártatlannak vallotta magát, azt állítva, hogy a szex beleegyezéses volt, a lányt pedig jóval idősebbnek hitte a koránál – a bírót azonban mindez nem hatotta meg. A most húszéves Slepicet végül 4 év 10 hónap, fiatalkorúak fegyintézetében letöltendő szabadságvesztésre ítélték, emellett regisztrálva lesz, mint szexuális bűnelkövető – számolt be a döntésről a Liverpool Echo.

További cikkek

Gyász

Édesanyja karjai között hunyt el az újszülött kislány

Horror

Gyomorforgató, mi került elő a férfi fagyasztójából, még a rendőrök is rosszul lettek

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: 24 év után jutottak ki, pont nélkül zártak – lemondott a kapitány

metropol.hu

Ez gyors volt! Kulcsár Edina már a nevét is megváltoztatta

origo.hu

A sünök miatt jött létre a rengeteg ember halálát okozó szuperbaktérium

nemzetisport.hu

Arsenal: közös megegyezéssel távozik a védő – hivatalos

origo.hu

Ezek a világ legfényűzőbb börtönei - galéria

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 19.: az Oroszlán megmutatja az igazságot, a Vízöntő jelet kap

vg.hu

Koronavírusban elhunyt az énekesnő, aki szándékosan fertőzödött meg

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Kell egy kis idő, hogy ezt feldolgozzuk – Bánhidi Bence

origo.hu

Így szerezték meg jogosítványukat apáink, nagyapáink - galéria nosztalgiázóknak