Inkább meg kéne köszönniük – védekezett a négy lányát két évtizeden keresztül erőszakoló apa

Gyomorforgató mondatokkal érvelt az a férfi, aki hosszú éveken keresztül használta ki szexuálisan a gyermekeit.
Gyomorforgató mondatokkal érvelt az a férfi, aki hosszú éveken keresztül használta ki szexuálisan a gyermekeit.

Két évtizeden keresztül zaklatta szexuálisan három édesgyermekét, valamint nevelt lányát egy ausztrál férfi. A most 71 éves apa bűnösségét a héten mondta ki a bíróság Brisbane-ben. A négy áldozat védelme érdekében a tettes személyazonosságát nem hozták nyilvánosságra, azt azonban tudni lehet, hogy a szülőnek nehezen nevezhető rém hatéves korukban kezdett el élősködni a kislányokon: eleinte csak fogdosta őket, később azonban egyre többet engedett meg magának. Amikor a gyerekek nagyobbak lettek, megerőszakolta őket – ráadásul nem is egy alkalommal, hanem rendszeresen.

A férfi azzal védekezett: Meg kéne köszönniük nekem!

Mint magyarázta: szerinte ezzel nem megrontotta, hanem a házaséletre készítette fel őket. Úgy gondolta: a szörnyűségek átélése után lányai majd jobb feleségekké válnak.

Két évtizeden keresztül élősködött a gyerekeken a perverz apa (képünk illusztráció) © Getty Images

A történtekkel végül az egyik áldozat fordult a hatóságokhoz.

– Egy gyermek ártatlansága rendkívüli ajándék, és senkinek sincs joga ezt az ártatlanságot elpusztítani – magyarázta, hozzátéve:

– Nem félek. Ez nem bátorság. Ha egy szörnyeteg évekig jár be a hálószobádba éjszakánként vagy a privát teredbe nappal, egy idő után nem érzel semmit.

A perverz apa végül – annak ellenére, hogy állítása szerint csak segített három vérszerinti és egy nevelt lányán – több mint 30 rendbeli nemi erőszakban vallotta magát bűnösnek. Még a héten kiderül, mekkora büntetést szab ki rá a queenslandi bíróság – írja a Daily Mail Australia.

Ez is érdekelheti!

Nem tinilányt zaklatott, csak a péniszével energetizálta a betegeket – védekezett a perverz doki

Agyműtétjével indokolta, hogy hat diákjával is lefeküdt a tanárnő – 18+

Bizarr magyarázat: a Google-t hibáztatja tettéért a szexuális ragadozó

Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors