Kivájta a babát a terhes nő méhéből, mert ő elvetélt és gyereket akart - anyja az utolsó leheletéig küzdött érte - 18+

Megfojtotta a nyolc hónapos terhes nőt, és kivágta belőle a csecsemőjét az a kegyetlen nő, aki sajátjaként akarta felnevelni a gyermeket. Mindezt azután, hogy ő neki elment a baba.
Megfojtotta a nyolc hónapos terhes nőt, és kivágta belőle a csecsemőjét az a kegyetlen nő, aki sajátjaként akarta felnevelni a gyermeket. Mindezt azután, hogy ő neki elment a baba.

Különös kegyetlenséggel végzett a várandós édesanyával a nő, hogy aztán ellopja a még meg sem született gyermekét. A gyilkos elvetélt, ezután hálózta be a nyolc hónapos terhes áldozatát.

Az interneten ismerte meg a 23 éves Bobbie Jo Stinnettet a 43 éves gyilkos, Lisa Montgomery még 2004-ben. A nő azzal írt rá a fiatal várandós anyukára, hogy kutyát szeretne venni tőle, ehhez pedig később el is ment a Skidmore-ban található otthonukba. Itt történt a szörnyűség: egy kötéllel megfojtotta a terhes nőt, majd egy késsel kivágta a méhéből a gyermekét. A fiatal édesanya az utolsó leheletéig küzdött a babájáért, ám végül belehalt a támadásba - amit a kislánya túlélt.

Az áldozat holttestét saját édesanyja találta meg még aznap, de a csecsemőnek, Victoriának nyoma veszett. A rendőrség már másnap rábukkant Lisára, aki a gyermekkel egy parasztházban bújt meg.

Ez is érdekelheti!

Egy ütéssel ölte meg az idős férfit a budapesti apa - olyat tett a gyermeke előtt

“Szörnyű, őrület, félünk” – sokkolta a francia kisváros lakóit a helyi tanár lefejezése

42 ezer forintért szurkálta halálra a 82 éves bácsit a 15 éves horrorkamasz, három nap múlva találták meg a holttestet

Victoria - aki ma már egy 16 éves, egészséges nagy lány - visszakerült az édesapjához, a gyilkost pedig letartóztatták. Kiderült, már volt három gyermeke a férjétől, de egyes hírek szerint a negyedik babájukkal elvetélt - más hírek szerint meddővé vált -, ezután szánta el magát a babalopásra.
Bár ügyvédje, Kelley Henry korábban azt mondta, védence elméje az őt ért gyermekkori bántalmazások miatt sérült, ezért ne végezzék ki, Lisa Montgomery az első nő, akit 70 után először ítéltek most halálra az Egyesült Királyságban. A végzetes injekciót december nyolcadikán adják be neki.

(via)

Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors