Jó helyre ment a pénz: 230 milliót nyertek a lottón a koronavíruskutatók

14 kanadai tudós 1 millió dollárt, tehát úgy 230 millió forintot nyert a MaxMillions elnevezésű lottójátékon, írja a Fortunaweb. Az Ontario lottótársaság közlése szerint az egyetemi koronavírus-kutatásban részt vevő ottawai csoport már négy éve játszott együtt és a nemrég kiadott sajtóközleményük szerint a lottócsoport még februárban értesült a nyereményéről.

Ez is érdekelheti!

Egy hónapig tervezte új életét a milliárdos - Ezekre költ majd a leggazdagabb lottónyertes

Megkötözték és kirabolták a lottómilliárdos házaspárt

Lottónyertes lett Darth Vader – 200 milliót vihetett haza

Vajon ki a szerencsés? Fél évvel a telitalálat után jelentkezett nyereményéért a rejtélyes lottómilliárdos

Előbb egy sms-t küldött, majd fel is hívott a főnököm, és már aggódtam, hogy valami baj van a munkahelyen

– áll a csoport egyik tagjának, Rahul Vohra-nak a sajtónyilatkozatában, akit később csoportvezetője, John Maione, illetve több más kollégája is felhívott a jó hírrel.

© Ontario lottótársaság

– 14 család fogja élvezni a nyereményt. Gondolom néhányan befektetik a pénzt, néhányan a gyerekek taníttatására fordítják, valaki pedig esetleg még új autót is vesz majd. Egy biztos, mindnyájan nagyon örülünk, és áldottnak érezzük magunkat, hogy átélhettük ezt – mondta Vohra azzal a kapcsolatban, hogy a csoport tagjainak milyen tervei vannak a pénzzel.

9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors