Horrortini: Szalagavatója után adott életet kislányának, majd azonnal halálra verte és el is ásta a kertben - 18+

Nem sokkal azután, hogy életet adott gyermekének, meg is szabadult tőle - áll a vádiratban. A védelem szerint azonban az egész egy hatalmas hazugság.

Nem sokkal azután, hogy életet adott gyermekének, meg is szabadult tőle - áll a vádiratban. A védelem szerint azonban az egész egy hatalmas hazugság.

Rendkívül megosztó és sokakat felkavaró per vette kezdetét a héten: egy fiatal lány a szalagavatója után szülte meg kislányát, akinek holttestét nem sokkal később el is ásta a hátsó kertben. Valószínű, hogy agyonverte az újszülöttet, mert nem akart szembenézni az anyasággal járó nehézségekkel.

Az ohioi Warren megyében élő Brooke Skylar Richardson 2017 júliusában, pár nappal szalagavatója után (amit hazánkkal ellentétben az Egyesült Államokban a tanév végén tartanak) szülte meg kislányát, Annabelle-t otthon, a fürdőszobában. A csecsemőt ezt követően agyonverte, majd a családi ház kertjében elásta. A hatóságok csak később értesültek az esetről és hónapok múlva találták meg az aprócska holttestet.

A most 20 éves lány az esküdtszék kiválasztásának napján. Az eset eddig is nagy port kavart, így a bíróság igyekszik a legelfogulatlanabb ítészek mellett dönteni © YouTube

A most 20 éves Skylar tárgyalása kedden vette kezdetét az esküdtszék kiválasztásával. A Daily Mail beszámolója megemlíti: mivel az utóbbi időben igen nagy nyilvánosságot kapott az ügy, a végleges esküdtszék kiválasztására sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnek - nem szeretnék ugyanis, hogy előítéletek és a lapokban megjelent információk döntsenek a tárgyalóteremben elhangzottak helyett.

A külsőség volt a mindenük

Az ügyész szerint a fiatal lány családja sokat adott a külsőségekre, a látszatra: Brooke Skylar Richardson igazi “jó kislány” volt, pompomlány, és a róla kialakult képbe nem fért bele, hogy teherbe essen ilyen fiatalon. Ezt támasztja alá, hogy miután tudomást szerzett a terhességéről, semmilyen további vizsgálatra nem volt hajlandó elmenni, az orvosának sem fogadta a hívásait, és mások előtt is titokban tartotta állapotát - írja a People összefoglalója.

“Skylar és a családja, elsősorban az édesanyja, a külsőségek megszállottja volt, és azé, mit mutatnak magukból a külvilág felé” - magyarázta David Fornshell ügyész egy korábbi meghallgatáson, hozzátéve: a család minden bizonnyal aggódott, hogy a közösség mit szól majd a lány terhességéhez.

Ennek a háznak a hátsó kertjében ásta el a fiatal lány a testet. Ez az egyetlen tény, amiben egyetért a vád és a védelem. A vád szerint mindezt egy gyilkosság előzte meg - a védelem szerint pedig halva született a kis Annabelle © YouTube

Megpróbálta elégetni a testet?

A védelem azzal érvel: Brooke Skylar Richardson gyermeke halva született, és a fiatal lány csak eltemette elveszített gyermekét. Szerintük a hatóságok elhamarkodottan ítélték meg a bizonyítékokat és kierőszakolták a lány vallomását. Skylar ugyanis eleinte tagadta a hatóságoknak, hogy megölte volna a babát, később azonban azt is beismerte: mielőtt eltemette, megpróbálta elégetni. Ügyvédje szerint ezt a kijelentést csak az őt kihallgató nyomozók nyomására tette, és valójában csak nem tudta, mit kellene kezdenie a halva született babával, ezért próbálta felgyújtani.

A bíróság előtt Brooke Skylar Richardson ártatlannak vallotta magát. A tárgyalás valószínűleg két hétig fog tartani. Ha Richardsont bűnösnek találják, életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélhetik.

Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors