Az ország legjobb lángosát a Dunaparty Megállóban készítik. Újságcikkünk, és videónknak köszönhetően Pali bácsi híre egészen a tengerentúlig is eljutott, és a napokban a CNN kereste fel, hogy árulja el a legjobb lángos titkát.
Budapest egyik üde színfoltja a lassan 71 éves Pali bácsi, aki a 11. kerületben a Duna parton egy angol emeletes buszban hetedik éve készíti messze földön híres ropogós lángosát. A férfi mindig jókedvű, a vendégek név szerint ismerik, és visszajárnak hozzá.
Pali bácsi szívét lelkét beleadja minden egyes lángosba, mert hiszi, hogy ettől lesz különleges.
A férfi híre messze földre eljutott. Az elmúlt hetekben a CNN televíziótól is megkeresték, mert eljutott hozzájuk is Pali bácsi híre, és vele szeretnének forgatni, a a Dunaparty Megállóban.
Meglepődtem, hogy a világ másik pontján is hallottak már rólam, de nagyon jól esett. Mióta a Bors munkatársa írt és videót is forgatott rólam és azóta a feje tetejére állt minden. Rádiók, és televíziók ostromolnak, de arról álmodni sem mertem, hogy még a CNN is meglátogat.
-mondja mosolyogva Pali bácsi, akinek a kisfilmjét több mint egymillióan megnézték azóta. Legyen szó sajtos, tejfölös vagy sima lángosról az idős férfi szívét-lelkét beleadja. Úgy gondolja, hogy ez a titka annak, hogy ennyire népszerű a lángosa, aminek sok éve tökéletesíti a receptjét.
A forgatás során meg szerették volna tudni a titkomat, de nekik is csak annyit árulhattam el, mint mindenki másnak. Nem kell hozzá más, mint liszt, víz, élesztő, cukor, só és természetesen én.
-folytatja jókedvűen a férfi, akinek volt lehetőse gyakorolnia az évek során, hiszen több, mint 40 ezer lángos készített el eddig.