Öt kiadós főételt gyűjtött össze a Fanny magazin, ezek a receptek ebédként és vacsoraként is remekül megállják a helyüket! Azt is elárulhatjuk, hogy nosztalgikus ízélményben lesz részed!
Elkészítési idő: 2 óra + pihentetés
Hozzávalók 4 adaghoz
A páchoz:
2 teáskanál őrölt kömény
2 teáskanál majoránna
1 teáskanál őrölt koriander
2 teáskanál fokhagymapor
2 teáskanál füstölt pirospaprika(vagy sima pirospaprika)
2 teáskanál mustár
1,5 dl olívaolaj
A húshoz:
1,2 kg sertéskaraj
só
bors
A töltelékhez:
30 dkg sajt
20 dkg szeletelt sonka
10 dkg póréhagyma
2 kaliforniai paprika
Hozzávalók 4 adaghoz:
8 karalábé
só
A töltelékhez:
2 vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
olívaolaj
friss petrezselyemzöld
25 dkg darált pulyka
20 dkg főtt rizs
1 tojás
bors
1 tk. fűszerpaprika
Hozzávalók:
1 konyhakész csirke
só
A töltelékhez:
10 dkg húsos füstölt szalonna
1 vöröshagyma
20 dkg gomba
1 tojás
1 zsemle
só
őrölt bors
fél csokor petrezselyemzöld
Fanny tipp: A töltelékhez keverhetünk egy kockákra vágott főtt tojást. Ha marad a töltelékből, a csirke bőre alá is tehetünk belőle.
Elkészítési idő: 60 perc
Hozzávalók 4 adaghoz:
1 ek. zsír
1 vöröshagyma
1 csipet só
1 csipet bors
80 dkg csirkemell
2 gerezd fokhagyma
1 dl száraz fehérbor (opcionális)
2 paprika
1 ek. pirospaprika
1 paradicsom
1 dl tejszín
1 ek. tejföl
Elkészítési idő: 3, 5 óra
A húshoz:
80 dkg hátszín
1ek. zsír
A mártáshoz:
1 vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
50 dkg sárgarépa
20 dkg fehérrépa
10 dkg zeller
1 narancs
1 citrom
1 alma
8 szem szemes bors
3 szem borókabogyó
2 ek. kristálycukor
2 babérlevél
só
bors
1 ek. kakukkfű
1.5dl száraz fehérbor
1dl tejszín
2 ek. tejföl
1 tk. mustár
5 dkg vaj
1 csokor petrezselyem
Fanny tipp: Készíthetjük sertés- vagy csirkehúsból is; vagy vadhúsból, nyúlhúsból, ha igazán finomat szeretnénk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.