Tragédia

Szokatlan kérdést tett fel szüleinek a 6 éves kislány, két héttel később balesetben meghalt

B.

Létrehozva: 2024.06.11.

A kislányt szülei, valamint három testvére – akik négy és tíz év közöttiek – gyászolja.

Tollaslabda-balesetben halt meg az a 6 éves kislány, aki két héttel a halála előtt hátborzongató kérdést tett fel édesanyjának – árulta el a gyászoló édesapa.

A kislányt szülei, valamint három testvére – akik négy és tíz év közöttiek – gyászolja Fotó: GoFundMe

A New Jersey-ből származó Lucy Morgan szörnyű balesetben szenvedett olyan súlyos agysérülést, hogy az életét már nem tudták megmenteni. Szüleivel és három testvérével a Maine állambeli Limerickben volt egy tóparti nyaraláson, amikor 10 éves öccsével tollaslabdázott és egy lendítésnél az ütő eltört, az alumínium szár egy éles darabja pedig belefúródott a koponyájába. Mentőhelikopterrel kórházba szállították, ott vesztette életét.

Halála után a gyermek lelkész apja elárulta, hogy alig két héttel a furcsa baleset előtt Lucy szokatlan kérdést tett fel édesanyjának.

Hogyan lehet Istennel lenni és üdvözülni?

 – kérdezte meg a kis Lucy az édesanyját, Bethanyt.

Az édesanya elmagyarázta gyermekének, és felajánlotta, hogy közösen imádkozzanak, de Lucy inkább a szobájába ment, és egyedül imádkozott Istenhez – írja a Mirror.

A kislányt szülei, valamint három testvére – akik négy és tíz év közöttiek – gyászolja. A család támogatására létrehozott GoFundMe-oldalán már több mint 114 000 dollár gyűlt össze. Lucy temetése június 15-én délelőtt 11 órakor lesz.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek