Gyász

Sugárzó hátfájásra panaszkodott, pár nappal később elhunyt a háromgyerekes Ben

K. C.

Létrehozva: 2024.06.21.

Szívroham ragadta el családjától az odaadó édesapát.

Ben Staples még június 5-én elkéretszkedett a munkahelyéről, mert sugárzó fájdalmat érzett a lábaiban. Hazament a feleségéhez, Kyliehoz, aki három gyerekükről gondoskodott: May, Tom és Lynette. 

gyertya, gyász, halálhír
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Élete párjának hátfájdalomra panaszkodott az apuka, majd még mindenki a konyhában volt váratlanul összeesett. Lánya, May hívta a mentőket, miközben Kylie újraélesztette. Eszméletlen állapotban Bent kórházba szállították, ahol három nappal később elhunyt. Az orvosok megerősítették, hogy szívrohamot kapott.

„Az egész világuk a darabjaira hullott” – közölte a család, amit összetört a szeretett férj és apa elvesztése. A rokonok most adománygyűjtésbe kezdtek, hogy bebiztosítsák a három félárván maradt gyermek jövőjét. 

A Brit Szív Alapítvány szerint az Egyesült Királyságban évente mintegy 100 000 ember kerül kórházba szívroham miatt. Ez 290-et jelent naponta, vagyis ötpercenként egyet.

Egyes tünetek, mint a mellkasi fájdalom, légszomj, szédülés vagy szédülés, elég nyilvánvalóak lehetnek, de a jelek nem mindig egyértelműek. A szívroham egyéb, finomabb tünetei közé tartoznak:

  • Izzadás
  • RosszullétHányás
  • Nyomasztó szorongás (pánikrohamhoz hasonlóan)
  • Gyengeség vagy fáradtság
  • Köhögés
  • Zihálás


 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek