Rákbetegség

"Soha nem gondoltam volna" - halálos diagnózist kapott a 39 éves anyuka

Bors

Létrehozva: 2024.06.16.

A rákbeteg anyuka azt tanácsolja, hogy mindenki szabaduljon meg egy tárgytól a fürdőszobából!

Egy 39 éves édesanya, Kelly Bawcombe negyedik stádiumú rákkal küzd. Nem lehet meggyógyítani, a legnagyobb félelme emiatt az, hogy nem láthatja felnőni gyermekét.

Kelly még márciusban, egy zuhanyzást követően figyelt fel egy kisméretű csomóra a jobb oldali hónaljában. Azt hitte, hogy ez az influenza egyik tünete, pár héttel később azonban golflabda méretű lett a dudor - ekkor fordult a orvoshoz. A vizsgálatok során kiderült, hogy Kelly mellrákkal küzd, a kór átterjedt a csontjaira és a májára is - írja a The Sun.

Azt tanácsolom, hogy szabaduljatok meg a fürdőpamacstól, és mosakodjatok a kezetekkel, hogy érezzetek, ha bármi nőni kezdene a testetekben... Soha nem gondolnád, hogy ez megtörténhet veled a harmincas éveidben.

- nyilatkozta az Angliában élő anyuka, akinek a betegsége nem gyógyítható, de kezeléseket kap a tünetek enyhítése és a tumor terjedésének megakadályozása érdekében.

A célom az, hogy lássam a lányomat megházasodni, boldognak lenni, és hosszú életet élni

- vallotta be Kelly, aki már kemoterápiás és sugárkezelésen is átesett, most pedig immunterápiát kap.

Jó ha tudod, hogy a mellrák leggyakoribb tünetei a következők: tapintható csomó a mellben, duzzadt mell, fájdalom a mellben vagy a mellbimbóban, az emlő bőrének megváltozása, befelé fordult mellbimbó, folyadék szivárgása a mellbimbóból.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek