Korkülönbség

"A lányom nyolc évvel fiatalabb nálam"

Létrehozva: 2024.06.03.

Hogy lehet egy 24 éves anyának 16 éves lánya? Eláruljuk!

Sokan nézik ferde szemmel azokat a nőket, akik nagyon későn, vagy épp ellenkezőleg, nagyon korán vállalnak gyereket. Míg előbbi esetben a kritikusok fő érve az, hogy vajon meddig lehetnek ott a szülők a gyermekük mellett, és végigkísérhetik-e az élete fő állomásain, addig a fiatal anyákat javarészt éretlenséggel vádolják, míg ők rendszerint azzal védekeznek: noha tini mamaként hamar felnőtté kellett válniuk, épp ez a tapasztalás – valamint az, hogy életkorban oly közel állnak a gyermekükhöz – teszi teljessé az életüket és különlegessé a kapcsolatukat az utódjukkal. A 24 éves Tasia Taylor azonban egész más miatt kap támadásokat: a 24 éves nőnek és 26 éves férjének, Drew-nak ugyanis négy gyermeke van: a legfiatalabb 2 hónapos, míg a legidősebb 16 éves. Természetesen – ezt ugye mondanunk sem kell – az idősebb gyerekeket örökbe fogadták, ám sokak szerint hibát követtek el, ilyen fiatalon ugyanis nem szabadna tinikkel foglalkozniuk.

Tasia Taylor és családja, YouTube, My Extraordinary Family
Tasia és Drew, valamint négy gyermekük  Fotó: YouTube

Amikot Tasia és Drew az örökbefogadás mellett döntöttek, maguk sem gondolták, hogy a gyámhivatal rájuk bíz egy kamaszt – mégis így történt. Először a most 14 éves Rory-t, majd öccsét, a 12 éves Isaiah-t vették magukhoz. Őket követte az anyuka unokatestvére, a 16 éves Tamiray, ezt követően – két hónappal ezelőtt – pedig Tasia életet adott Ashtyn Rose-nak.

Mondanunk sem kell, a tanár házaspárnak sem volt egyszerű alkalmazkodni új élethelyzetükhöz. Két év alatt ugyanis négy gyermekük lett, ami igencsak nagy változás. Ők azonban úgy érzik, szakmájuk segített felkészíteni őket azokra a kihívásokra, amikkel három tini – valamint egy csecsemő – szüleiként kell szembenézniük, és nincs igazuk azoknak, akik szerint egyszerűen túl fiatalok egy ilyen felelősségteljes kihívást bevállalni.

A pár – aki a My Extraordinary Family című műsor vendégeként mesélt az életükről – egyébként azt is elárulta: egyáltalán nem zárkóznak el a lehetőségtől, hogy további gyerekeket fogadjanak örökbe.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek