UFO

Kitálalt egy bennfentes: földönkívüliek testét rejthetik a Vatikán páncélfalai

Létrehozva: 2024.05.25.

Az egyház többet tud, mint gondoltuk.

A Vatikánt mindig magasztos titkok vették körül. A kereszténység a világ egyik vezető vallása, és az európai és amerikai emberek legjelentősebb része Krisztus gyermekeként van megkeresztelve. Európában a katolikus egyház a legerősebb, melynek fővárosa a Rómában saját államot jelentő Vatikánba tehető. A katolikus egyház vállalja, hogy a világ szent titkait őrzi. A világ legnagyobb és legszentebb titka Isten és Krisztus  misztériuma, a megtestesülés és a feltámadás, és mindenek felett a hit. Egyesek azonban nem elégszenek meg ennyivel, és úgy gondolják, más titkok is vannak a Vatikán falai között. 

Egyszer minden keresztény ember el szeretne jutni a Vatikánba

Egyre csúnyább gyanúba keveredik a Vatikán a földönkívüliek ügyében. Évekkel ezelőtt hatalmas botrányt okozott, hogy az Egyesül Államok légierejének egyik veteránja, David Grusch kitálalt és elmondta a nagyközönségnek, hogy az USA részt vett az UFO-k létezésének eltussolásában. Nemrégiben pedig újabb hírt robbantott: elmondta, hogy az igazság titkolásában a Vatikán is benne van. Elmondta ugyanis, hogy 1933-ban ők is részt vettek az elfedési akcióban. 

Az olaszországi Magenta városában ugyanis UFO járművekre bukkantak. A két világháború között járunk, érezhető volt, hogy újabb háborúskodás fog kitörni, éppen ezért fontos volt, hogy a fejlett technológiát tanulmányozza az olasz kormány. Éppen ezért a roncsokat megtartották, és a világ legbiztonságosabb helyére, a Vatikán páncéltermeibe szállították. Ott aztán tanulmányozni kezdték, ám a létezését még a mai napig titkolják. A mindenkori pápának állítólag tudomása van arról, hogy milyen földön kívüli lényeket és technológiákat őriznek ott, mindazonáltal az emberiség érdekeit nézve nem fedik fel, ahogyan sok más szörnyű titkot sem, amit e falak között őriznek - írja a DailyStar

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek