Tragédia

Tragédia történt az osztálykiránduláson: az erdőben halt meg a hatodikos Leah

K.B.

Létrehozva: 2024.05.23.

A diákot egy sárlavina döntötte le a lábáról és sodorta el.

Megrázó hírek érkeztek Angliából. Egy hatodik osztályos tanuló, Leah Harrison ugyanis életét veszítette, miután az osztályával egy erdei ösvényen túráztak, és egy földcsuszamlás magával rántotta a kislányt. A lezúduló sártenger felborította a gyermeket, akit métereken keresztül magával cipelt és kioltotta a gyermek életét. A hegyi mentőcsapat 30 fővel indult a kislány megmentésére, de már csak a holttestét tudták megtalálni. A tragédia sokkolta az iskola tanulóit és dolgozóit.

A Mirror számolt be a tragikus balesetről, mint írták, több sárcsuszamlásról is érkezett hír a hegyimentőkhöz a hét elején Carlton in Clevelandben. A kis Leah és az osztálya azonban nem tudott erről, és szerdán az osztálykirándulásuk keretében ezen a helyen túráztak, amikor a baleset történt. Egyik pillanatról a másikra történt meg a baj, és a kislányt menthetetlenül magával rántotta a természeti csapás.

Léggömbök fogják szelni az eget emlékül Leah-nak

A rendőrség megerősítette a tragédiát, és elrendelte az ügy kivizsgálását.

Megerősítjük, hogy sajnálatos módon valóban elhunyt egy személy az incidens következtében. Gondolataink a családjával és barátaival vannak, ezekben a vészterhes időkben. 

A rendőrség arról is beszámolt, hogy a túraútvonal melletti réten a kislány iskolatársai és szülei léggömböket eresztenek fel május 27-én hétfőn Leah emlékére.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek