Baleset

Óvodás kisfiút szippantott be a fürdőkád lefolyója

B. V.

Létrehozva: 2024.05.26.

A súlyos baleset csak a gyors beavatkozás miatt nem végződött rosszabbul.

Sokkoló, kétségbeesett pillanatokat élt át az a 33 éves Lucy Smith, amikor is 4 éves fiát "beszippantották" a pezsgőfürdő fúvókái, borzalmas zúzódásokat hagyva hátra. Lucy a sérült kisfiút, Lucast az unokatesóival hagyta a jakuzziban, amikor a baleset történt. A kiabálásra lett figyelmes és arra, ahogy a gyerekek próbálják a kicsit elhúzni a rendkívül erős szívóhatással rendelkező fúvókák elől.

jakuzzi
Majdnem tragédiával végződött a jakuzzizás. Fotó: pexels (illusztráció)

Habár mindössze 15 másodperc volt, míg kiszabadították őt, de az ovis így is csúcsán megzúzódott, vérzett is. Azonnal kórházba vitték, ahol az orvosok közöték, szerencse, hogy a kisfiú ennyivel megúszta. Mint kiderült, a szerencsésen végződő, ám de súlyos balesetet az okozta, hogy a jakuzzi filtere leesett a helyéről, ezért szippantotta be az épp ott ülő Lucast a fenekénél fogva. 

Kint voltam a pezsgőfürdőből, amikor Lucas hirtelen sikítani kezdett. Azonnal tudtam, hogy baj van. Tudtam, hogy valamije fáj. Odarohantam, hogy kiemeljem, de rájöttem, nem tudom felemelni. Segítséget kértem, de szívóerő olyan erős volt, hogy nem tudtuk kiszedni onnan. 15 mp-el később, ami egy élethossznak tűnt, végre sikerült kirángatni onnan. Azonnal lerántottam a nadrágját, azt hittem, a popsija szétmarcangolódott, mivel a lyuk pont akkora volt, mint a feneke. 

- emlékezett vissza a kisfiú anyja, Lucy. 

A kicsi alsó fele azonnal belilult, így szülei a sürgősségire rohantak vele. Míg ők kórházban voltak, addig a család többi tagja a jakuzzit ellenőrizte. Rájöttek, hogy a filter teteje nem volt a helyén, de még csak nem is volt a pezsgőfürdőkádban. A földön volt mellette. Úgy vélik, hogy pancsolás közben elmozdulhatott a helyéről, és az egyik gyerek észrevéve azt kidobta onnan - írja a Mirror.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek