Top5

Horrorbaleset Verőcén, végzetes tragédia Dunakeszin – ezt látta előre Európa főboszorkánya

M. N.

Létrehozva: 2024.05.26.

Összegyűjtöttük a hét legolvasottabb cikkeit, amik között nem csak egy Dunakeszin történt haláleset volt, hanem a verőcei hajóbaleset sokkoló részletei és a főboszorkány jóslata is szerepelt.

Öt fiatal tűnt el a verőcei hajóbalesetben

Mint arról a Bors is írt, napok óta azt az öt fiatalt keresi az ország legtöbb kutató-mentő csapata, akiknek szombaton, május 18-án éjjel veszett nyoma egy horrorisztikus hajóbaleset után. Ismeretes: nyolc fiatal egy dunaparti fesztivál után indul hazafelé motorcsónakkal, út közben azonban összeütköztek egy 110 méter hosszú szállodahajóval, a bázeli MS Heidelberggel.  A hatalmas monstrum továbbsiklott a Dunán, és csak Komáromnál állították meg a rendőrök, míg a hozzá képest pici motoros a becsapódás után azonnal elsüllyedt, a fedélzeten utazó nyolc emberrel együtt. Bár egyikük, egy olasz férfi súlyos sérülésekkel ugyan, de kiúszott a partra, addig a másik hét fiatalnak nyoma veszett. Kettejük azonban nem sokkal a baleset után megtalálták: a 20 éves B. Boglárka és a hajóvezető E. Adrián holttestére a Duna mentén bukkantak rá. Később még két holttestre bukkantak, ezzel három főre csökkent az eltűntek száma.

A Ms Heidelberg kapitánya vélhetően észre sem vette, milyen tragikus esemény történt Fotó: Krizsán Csaba

Öngyilkosság történt Dunakeszin

Kedden, május 21-én délután nagy felfordulásra figyeltek fel Dunakeszin, a Repülőtéri út közelében. A helyi kutyakiképző központ környékére nemcsak mentősök, de egy mentőhelikopter is érkezett. Információink szerint egy férfi önkezével vetett véget életének. Tettét fegyverrel hajtotta végre. Többen azt suttogják, hogy a tragikus haláleset mögött szerelmi bánat állhat. A Bors az üggyel kapcsolatban felkereste az Országos Mentőszolgálatot, akik a rendőrséghez irányítottak minket. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság megerősítette a haláleset tényét, és azt is elárulták: nem történt idegenkezűség. 

Úgy tudjuk, hogy a férfi szerelmi bánata miatt vethetett véget életének   Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Három csillagjegyre szerencse vár a főboszorkány szerint

A pünkösdi, növekvő hold kiegyensúlyozottságot hoz az emberek életébe, de ez önmagában kevés, hogy pozitív fordulatot vegyenek a dolgaink. A főboszorkány elárulta, hogy mire kell figyelni a következő időszakban. Magunkba kell szállni ilyenkor Szegedi Erika főboszorkány szerint. Fontos, hogy most jóvá tegyük, ha valakinek akaratunk ellenére ártottunk, még nagyobb hangsúlyt kell fektetni arra, hogy kivédjük a negatív energiákat. 

Szegedi Erika szerint ez az időszak nem kedvez az üzletkötéseknek Fotó: Faludi Koppány

Azahriah babérjaira törne a magyar időutazó

Csuklyás ruhában, maszkban és eltorzított hanggal jelent meg a TikTokon egy videós, aki nem kevesebbet állít, minthogy a jövőből érkezett és mindemellett elképesztő állításokat tett. Ritkán hallani olyat, amit egy Nico Dali álnév mögé bújt – vélhetően – férfi jelentett ki nemrég. Az alak még az arcát sem mutatja meg a több mint 133 ezres követőtábora előtt.

Az időutazó bejelentette: Azahriah és Majka trónját akarja elvenni a zeneiparban!

Kiterjesztett öngyilkosság történt Kapuváron

Az egész országot sokkolta az, ami Kapuvár egyik csendes, nyugodt utcájában történt. A Wesselényi utca egyik családi házában ugyanis holtan találták az ott élő fiatal családanyát, Sz. Veronikát és 3 éves gyermekét, a Dominikát. Még aznap kiderült: vélhetően az édesanya először megölte lányát, majd magával is végzett, méghozzá kegyetlen módon: mind a kettejüknek elvágta a torkát. A történtek után a rokonság összeomlott, a környezetük pedig sokkot kapott, egyszerűen nem értik, miért történthetet a tragédia, hiszen Veronikát mindenki remek anyukának ismerte, aki imádta a kislányát. 

Nem értik Kapuváron, miért bántotta kislányát Veronika   Fotó: Kisalföld

"Hirtelen szakadt le az ég" – jégeső okozhatott hatkocsis balesetet az M1-en

Hat kocsit érintő tömegbaleset történt pünkösd hétfőn (május 20.), a délutáni órákban, Tata térségében, az M1-es autópályán: először egy, majd sorban még öt autó rohant egymásba. Úgy tudni, hogy bár több kocsi is alaposan összeroncsolódott a tömegbalesetben, életveszélyesen senki nem sérült meg, többen saját lábon szálltak ki a járművekből.  Bár egyelőre nem tudni biztosan, mi okozta a balesetet, de több, a térségben járó szemtanú szerint is a hirtelen lezúduló jégeső lehetett a ludas.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek