Fájdalom

Az ítéletidő csak egy dolog, ha frontérzékeny vagy, pokoli napjaid lesznek

Bors

Létrehozva: 2024.05.23.

Nem elég, hogy újabb viharok, zivatarok várhatóak hazánk időjárásában, ha frontérzékeny vagy, nagyon rossz híreink vannak számodra.

A hét elején kezdődött időjárási jelenségek a hét további részében is kifejtik majd hatásukat, ami különösen rossz hír az időjárás változásaira érzékeny embereknek.

fejfájás, depresszió, rosszullét, időjárás,
Rengeteg nehézséget okoz számodra a mostani időjárás. (Képünk illusztráció) Fotó: Pixabay

Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója elmondta: „A szerda sem volt könnyű az időjárás változásaira érzékeny emberek számára.”

A szakember szerint a záporok, a zivatarok, a viharos széllökések és a fülledt idő egy délnyugatról érkező hidegfronttal egészült ki szerdán, így a napok óta fennálló terhelés fokozódik és a terhelő hatások összetettebbé válnak.

„A fronthatás már kedd éjjel megjelent, de az ország egész területén csak a szerdai nap folyamán volt érezhető” - fogalmazott a meteogyógyász, aki azt is elmondta, hogy a szervezet fokozott terhelése, mely napok óta fennáll, érezhető lesz a következő napokban is

Délnyugat felől érkezik egy hidegfront, ami csütörtöktől kettősfronti jellegű hatásokkal terheli a szervezeted.

A szakember a hidegfront hatására jelentkező problémák között sorolta az alvási nehézségeket, a nehézkes ébredést, a különféle fejfájásokat, a görcsös folyamatok felerősödését, az ingadozó vérnyomást.

A kettősfront erősödésével ezek a hatások megváltoznak, megjelennek a gyulladásos panaszok, gyakoribbá válnak a szívproblémák, a légzési problémák, valamint a rosszullétek, a szédülés, a hangulatromlás, a szorongás is egyre többekre lesz jellemző.

A Köpönyeg előrejelzése szerint csütörtökön kevesebb helyen, elsősorban északkeleten és nyugaton, délnyugaton fordulhatnak elő elszórtan záporok, zivatarok. Az ország nagy részén napos-fátyolfelhős idő lesz jellemző. Északon-északnyugaton élénk lökések kísérhetik az északnyugati szelet. Hajnalban 11-16, délután 23-28 Celsius-fokot mérhetsz.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek