Tragédia

"Nem hallok róluk soha többet" - megtalálták az eltűnt apuka és fia holttestét

K.B.

Létrehozva: 2024.05.31.

Az apuka és a gyermeke soha többet nem tért haza a hegyről.

Véget ért a kereső akció, amely során egy eltűnt apa-fia párost keresett a hegyimentőcsapat és a rendőrség a Skót Felföldön. Megtalálták ugyanis a 49 éves édesapa Tom Parry, és kisfia a 12 éves Richie holttestét az erdőben. A rendőrség szerint nincsenek gyanús körülmények a haláluk kapcsán, azonban ennél többet nem árultak el a tragédiával kapcsolatban. A két személy még kedden indult hegyet mászni, azonban miután nem tértek haza aznap este, Tom felesége értesítette a hatóságokat, és két napon keresztül nagy erőkkel keresték őket a hegyen.

Bár a két holttest hivatalos azonosítása még folyamatban van, a rendőrség már értesítette Tom feleségét Gemmát a férje és a gyermeke haláláról.

Nem hallok róluk soha többet, de megpróbálok minden tőlem telhetőt megtenni. Összetört a szívem

 - nyilatkozta szűkszavúan a gyászoló édesanya a Metronak.

Rátaláltak Tom kocsijára is, amely a hegy lábánál parkolt, így úgy tűnik, hogy soha többet nem hagyták el a Glen Nevis hegyet. A tragédia színhelye nem messze található Skócia legmagasabb hegycsúcsától a Ben Nevistől, és a környék tele van erdei ösvényekkel és népszerű pihenőhelyekkel. Számos itteni tájat használtak fel például a Harry Potter filmek díszleteként

 - számolt be róla a lap.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek