Gourmet Fesztivál

A BOTANIQ Collection izgalmas ízei az MBH Bank Gourmet Fesztiválon

Bors

Létrehozva: 2024.05.24.

A BOTANIQ Collection három gasztronómiai egysége is részt vesz az idei MBH Bank Gourmet Fesztiválon, hogy megosszák kulináris tudásukat és kreativitásukat a látogatókkal.

Idén is három egységgel képviselteti magát a BOTANIQ Collection az MBH Bank Gourmet Fesztiválon május 24-26. között, hogy megoszthassák kulináris tudásukat és kreativitásukat az érdeklődőkkel. Az eseményen a Bobajka étterem Tokaj-Hegyaljáról, a budapesti Flava Kitchen & More, valamint a BOTANIQ Bár várja a gasztronómia szerelmeseit. Az idei fesztivál központi témája a "nők szerepe a gasztronómiában".

Bobajka kacsamáj mignon krokett
Bobajka kacsamáj mignon krokett Fotó: BOTANIQ Collection  

A Bobajka étterem, amely a tarcali Andrássy Kúria & Spa része, autentikus magyar ízekkel várja a látogatókat. Az étlapon szerepel névadó desszertjük, a bobajka (a mákos guba tokaji változata), amely mellett a helyi alapanyagok kreatív felhasználása révén egyedi gasztronómiai élményt kínálnak, támogatva a lokális értékek megőrzését.

A BOTANIQ Bár most Budapest szívében idézi meg a BOTANIQ Turai kastély varázsát különleges koktélokkal, hazai és nemzetközi borokkal, valamint exkluzív champagne különlegességekkel. Szakértő bartenderek biztosítják, hogy minden ital egyedi és emlékezetes legyen.

Varjú Imre
Varjú Imre Fotó: BOTANIQ Collection 

A Flava Kitchen & More, amely a budapesti Verno House-ban található, a sharing koncepcióra épít, így a látogatók könnyedén megoszthatják egymással az étlap kínálatát. A globális ízeket felvonultató menüsor friss és egyedi élményeket kínál mindenkinek. “A Flavánál arra törekszünk, hogy minden fogásunkkal egy új világot hozzunk el a vendégeinknek, ahol az ízek és az élmények találkoznak" – mondta Varjú Imre, a Flava Kitchen & More séfje.

A BOTANIQ Collection márkához olyan hotelek és gasztronómiai egységek tartoznak, amelyek bár tematikájukban eltérőek, környezetükhöz való viszonyulásukban és értékeikben azonosak. Az egyedülálló kollekciónak jelenleg nyolc tagja van – köztük a BOTANIQ Turai Kastély és annak bárja, a BOTANIQ Bar, a tarcali Andrássy Kúria & Spa és étterme, a Bobajka, a Flava Kitchen & More, valamint a sárvári Melea - The Health Concept – a jövőben pedig további egységekkel bővül az ernyőmárka.

A Menük: 

Bobajka Étterem és Kávézó
Kacsamáj mignon brióssal

Mangalica krokett 

Meggyes-mákos "süti"

Flava csirke gofri
Ropogós csirke-gofri Fotó: BOTANIQ Collection 

Flava Kitchen & More
Ropogós csirke-gofri

Laska shawarma

Beijinhos

A BDPST Groupról

A 2015-ben alapított BDPST Group egy dinamikusan növekvő tőkebefektető társaság. Stratégiai célja, hogy egy erős gazdasági vízió mentén, szektorokon átívelően, a nemzetközi versenyben is helytállni képes, kimagasló piaci teljesítményű cégcsoporttá váljon. A cégcsoport számos befektetést menedzsel a turisztikai ingatlanpiacon, a pénzügyi szektorban és logisztikai területen. A cégcsoport számára kimagaslóan fontos a gazdasági, a társadalmi, valamint a környezeti fenntarthatóság elve és gyakorlata, ezért olyan befektetéseket keres, amelyek ezeknek a kritériumoknak egyaránt eleget tesznek.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek