A BOTANIQ Collection izgalmas ízei az MBH Bank Gourmet Fesztiválon

Gourmet Fesztivál
PUBLIKÁLÁS: 2024. május 24. 15:42
A BOTANIQ Collection három gasztronómiai egysége is részt vesz az idei MBH Bank Gourmet Fesztiválon, hogy megosszák kulináris tudásukat és kreativitásukat a látogatókkal.

Idén is három egységgel képviselteti magát a BOTANIQ Collection az MBH Bank Gourmet Fesztiválon május 24-26. között, hogy megoszthassák kulináris tudásukat és kreativitásukat az érdeklődőkkel. Az eseményen a Bobajka étterem Tokaj-Hegyaljáról, a budapesti Flava Kitchen & More, valamint a BOTANIQ Bár várja a gasztronómia szerelmeseit. Az idei fesztivál központi témája a "nők szerepe a gasztronómiában".

Bobajka kacsamáj mignon krokett
Bobajka kacsamáj mignon krokett Fotó: BOTANIQ Collection  

A Bobajka étterem, amely a tarcali Andrássy Kúria & Spa része, autentikus magyar ízekkel várja a látogatókat. Az étlapon szerepel névadó desszertjük, a bobajka (a mákos guba tokaji változata), amely mellett a helyi alapanyagok kreatív felhasználása révén egyedi gasztronómiai élményt kínálnak, támogatva a lokális értékek megőrzését.

A BOTANIQ Bár most Budapest szívében idézi meg a BOTANIQ Turai kastély varázsát különleges koktélokkal, hazai és nemzetközi borokkal, valamint exkluzív champagne különlegességekkel. Szakértő bartenderek biztosítják, hogy minden ital egyedi és emlékezetes legyen.

Varjú Imre
Varjú Imre Fotó: BOTANIQ Collection 

A Flava Kitchen & More, amely a budapesti Verno House-ban található, a sharing koncepcióra épít, így a látogatók könnyedén megoszthatják egymással az étlap kínálatát. A globális ízeket felvonultató menüsor friss és egyedi élményeket kínál mindenkinek. “A Flavánál arra törekszünk, hogy minden fogásunkkal egy új világot hozzunk el a vendégeinknek, ahol az ízek és az élmények találkoznak" – mondta Varjú Imre, a Flava Kitchen & More séfje.

A BOTANIQ Collection márkához olyan hotelek és gasztronómiai egységek tartoznak, amelyek bár tematikájukban eltérőek, környezetükhöz való viszonyulásukban és értékeikben azonosak. Az egyedülálló kollekciónak jelenleg nyolc tagja van – köztük a BOTANIQ Turai Kastély és annak bárja, a BOTANIQ Bar, a tarcali Andrássy Kúria & Spa és étterme, a Bobajka, a Flava Kitchen & More, valamint a sárvári Melea - The Health Concept – a jövőben pedig további egységekkel bővül az ernyőmárka.

A Menük: 

Bobajka Étterem és Kávézó
Kacsamáj mignon brióssal

Mangalica krokett 

Meggyes-mákos "süti"

Flava csirke gofri
Ropogós csirke-gofri Fotó: BOTANIQ Collection 

Flava Kitchen & More
Ropogós csirke-gofri

Laska shawarma

Beijinhos

A BDPST Groupról

A 2015-ben alapított BDPST Group egy dinamikusan növekvő tőkebefektető társaság. Stratégiai célja, hogy egy erős gazdasági vízió mentén, szektorokon átívelően, a nemzetközi versenyben is helytállni képes, kimagasló piaci teljesítményű cégcsoporttá váljon. A cégcsoport számos befektetést menedzsel a turisztikai ingatlanpiacon, a pénzügyi szektorban és logisztikai területen. A cégcsoport számára kimagaslóan fontos a gazdasági, a társadalmi, valamint a környezeti fenntarthatóság elve és gyakorlata, ezért olyan befektetéseket keres, amelyek ezeknek a kritériumoknak egyaránt eleget tesznek.

 

Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.