Tragikus

19 éves fiatal halt meg az újabb buszbalesetben: már sosem tudja meg, hogy menyasszonya várandós a gyermekével

L.A.

Létrehozva: 2024.05.17.

A menyasszonya miatt dolgozott keményen.

Egy mexikói mezőgazdasági munkás fiatal meghalt Floridában, amikor egy kisteherautó belerohant a buszba, amin utazott. Úgy tudni, mindössze 15 nappal a tragédia előtt érkezett az Egyesült Államokba, hogy dolgozzon, és pénzt takarítson meg. A pénzt arra akarta fordítani, hogy megházasodjon szerelmével.

gyertya, gyász, tragédia, halál
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

A 19 éves Alfredo Tovar Sánchez, aki egy ideiglenes munkavállalói programon keresztül érkezett az Egyesült Államokba, soha nem tudta már meg, hogy menyasszonya két hónapos terhes volt.

Úgy érzem, nem tudom folytatni a fiam nélkül

– mondta könnyek között mexikói otthonában a fiatal édesanyja, María Sánchez

Annyi fájdalommal maradtam egyedül. Nem tudom, hogy tudok-e együtt élni ezzel a fájdalommal.

Sánchez elmondta, hogy fia két hónapot akart dolgozni az Egyesült Államokban, hogy elegendő pénzt takaríthasson meg házépítéshez és a házasságához.

A család és a barátok szerdán összegyűltek Sánchez otthonában, hogy megemlékezzenek a fiáról, aki ott élt vele, öt nővérével és menyasszonyával. Sánchez elmondta, hogy aggódik amiatt, hogy fia 17 éves menyasszonya sok kihívással néz szembe, ha megszületik a baba.

Úgy tudni, a balesetező buszon utazó 44 mezőgazdasági dolgozó közül nyolc meghalt, hét pedig kórházba került. Ketten válságos állapotban vannak - írja az nbcnews.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek