UFO

Döbbenetes felvétel: földönkívüli medúzát vettek fel a katonák

G.X

Létrehozva: 2024.02.25.

A videó Irakban készült, egy katonai létesítménynél. Senki sem talált rá magyarázatot, hogy mi is lehet a képsorokon.

Máig kérdés, léteznek-e földönkívüliek. Vannak, akik szerint képtelenség, hogy a bolygónkon kívül máshol kialakuljon intelligens élet, de akadnak olyanok is, akik szerint nem csak elképzelhető, de nagyon is valószínű, hogy nem vagyunk egyedül. Sőt: egyesek úgy vélik, az idegenek első látogatásain már rég túl vagyunk, egyszerűen a hatalmon lévők megpróbálják eltitkolni a létezésüket. Hogy melyik lehetőség az igaz, nem tisztünk eldönteni, mint ahogy azt sem szeretnénk kijelenteni, hogy a következő – hőkamerás – katonai felvételen valóban egy "kis zöld emberke" (vagy még pontosabban: egy lebegő idegen medúza) látható, és nem csak valami trükk vagy rendszerhiba az, ami a szemünk elé tárul.

medúza ufó, TikTok videógrab
Vajon mit vett fel a katonai hőkamera?  Fotó: TikTok

A videó 2018-ban készült Irakban, egy katonai támaszponton, és a beszámolók szerint a jelenség szabad szemmel ne volt látható, csakis a hőkamerán jelent meg. Ami azonban érdekesebb: amellett, hogy lebegett, az "ufómedúza" a színét is változtatta, hol feketének, hol fehérnek látszott a felvételen – ami azt jelenti, hogy nem állandó hőmérséklete volt, hanem hol melegebbnek, hol hidegebbnek mutatkozott.

A videót Jeremy Corbell ufókutató szerezte meg és tette közzé. Elárulta: több szemtanúval is sikerült beszélnie, akik elárulták: éjjellátókkal felszerelt katonákat küldtek a lebegő objektum után, azonban ők sem látták azt.

Ennek a valaminek a csápjait úgy jellemezték, mint ami merev, nem mozog. Valamiféle geometrikus formája volt, mintha pikkelyek lennének rajta, valamiféle páncél

 – írta le Corbell az "ufómedúzát" az összegyűjtött információk alapján, kiemelve:  sem azt nem tudják a mai napig, mit vehetett fel a hőkamera, sem azt, egyáltalán mi lehet, ami csak ott mutatkozik meg, máshol egyáltalán nem – azaz valóban ráillik az azonosítatlan repülő tárgy meghatározás.

@ufoexplorer In 2018, the U.S. military captured footage in Iraq over a sensitive facility. The object was designated as “UAP” by U.S. Intelligence. Jeremy Corbell obtained & released this video #ufo #uap #jellyfishufo ♬ original sound - ufoexplorer

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek