Álszentek

A baloldal soha nem támogatta a gyermekek védelmét!

Bors

Létrehozva: 2024.02.21.

A baloldal az elmúlt években nem támogatott egyetlen a gyermekeket védő törvényt sem.

Mint arról a Bors beszámolt, Orbán Viktor évértékelő beszédének az egyik központi eleme a gyermekvédelem fontossága és annak megerősítése volt minden lehetséges módon.

sír, síró gyerek, hiszti
Fotó: Unsplash.com

Éppen ezért a magyar kormány tovább szigorítja Európa legszigorúbb gyermekvédelmi törvényét, de ahogy a baloldal a korábbi szabályozást sem támogatta, most is fenntartásait hangoztatja a gyermekvédelmi törvénycsomag kapcsán.

A Fidesz legfrissebb Facebook-bejegyzésében is erre hívja fel a figyelmet, melyben részletesen kifejtik, hogy mennyire álságos a baloldal.

Az elmúlt években nem támogattak egyetlen a gyermekeket védő törvényt sem

– kezdik, majd így folytatják:

Nem támogatták a gyermekvédelmi törvényt, nem támogatták a gyermekvédelmi népszavazást, nem támogatták a pedofil ellenes törvényt, nem támogatták a gyermekek elleni bűncselekményekre kiemelten sújtó Büntető Törvénykönyvet, nem támogatták a gyermekvédelmi jelzőrendszer megerősítését, nem támogatták a pedofil nyilvántartás létrehozatalát

Végezetül pedig kitértek a miniszterelnök korábbi szavaira is, amelyben a gyermekvédelmi rendszer megerősítésére hívta fel a figyelmet.

Ahogy azt Orbán Viktor miniszterelnök is bejelentette, már több döntés született a gyermekvédelmi rendszer megerősítésére.

Szigorítani fogjuk a gyermekvédelmi intézmények vezetői kinevezésének feltételeit, felülvizsgáljuk és szigorítjuk a gyermekvédelmi szabályokat, és az alaptörvényben is rögzítjük, hogy pedofiloknak nincs kegyelem. A törvénymódosításokat a parlament elé fogjuk terjeszteni, ahol a baloldal ismét színt vallhat

– írták.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek