hurrá!

18 év után végre visszatér az ország kedvenc beszélgetős műsora

Létrehozva: 2024.02.24.

Milliók örülnek a hírnek.

Mi magyarok nagyon szeretünk beszélgetni. Szeretjük megosztani egymással a tapasztalatainkat, szeretünk ötleteket és gondolatokat cserélni, szeretjük kikérni egymás véleményét. Amit pedig a legjobban szeretünk: elpanaszolni másnak a problémáinkat, sérelmeinket. Mindezek miatt hazánkban is nagyon jól működnek a különféle beszélgetős műsorok: az ország vezető talkshow-ja a Mokka, emellett nagyon sokan kíváncsiak Hajdú Péter adásaira is. A legjobban azonban az angolszászok szeretnek beszélgetni, ők ugyanis el sem tudják képzelni az életet a folyamatos csacsogás nélkül. Éppen ezért náluk sokkal több a talkshow. Most örömünnepet ül Anglia, ugyanis 18 év után visszatér kedvenc műsoruk, a The Kumars. 

Nagyon sok angol kedvence volt ez a műsor

A BBC vetítette az Egyesült Királyság egyik legnépszerűbb beszélgetős műsorát, a The Kumarst, ami tulajdonképpen a talkshow-k paródiája volt. Amikor pedig 18 évvel ezelőtt megszűnt a műsor, valósággal gyászba borult a szigetország szíve. Épen ezért nagy örömünnep ez az angoloknak, a csatorna ugyanis bejelentette, hogy visszatér a mindenki által olyannyira szeretett show. 

 

Információk szerint az eredeti szereplőgárdával tér vissza a műsor, így tehát újra képernyőre kerül Sanjeev Bhaskar, Meera Syal és Vincent Ebrahim - írja a Mirror

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek