Tragédia

Felszökött a láza: holtan találta kiságyában 15 hónapos tündérei fiát az anyuka

K. C.

Létrehozva: 2024.01.09.

Bátyja nem érti, miért nincs már velük a kisfiú. Testvérének annyira hiányzik, hogy állandóan magányosnak érzi magát.

Minden szülő legrosszabb rémálmával találta szembe magát egy mindössze 15 hónapos baba édesanyja. Olly Stopforth szülei akkor kezdtek el először aggódni, amikor a nátha, amitől szenvedett, lázzá, majd tűszúrásszerű kiütésekké alakult.

gyertya, gyász
Fotó: Pexels

A gyógyszer ellenére a tünetei súlyosbodtak, másnap reggelre a kiütések már az egész arcát és a felsőtestét is elborították. A láza az egekbe szökött, és letargikussá vált. Videóhívással keresték fel késlekedés nélkül a háziorvosukat, aki vírusfertőzésként azonosította a tüneteket.

A gyógyszerek azonban továbbra sem segítettek, a kiütések tovább terjedtek, a láza magas maradt, a légzése nehézkessé vált. Nyögő hangokat is adott. Másnap már a mentőket riasztották, ugyanis 40 fokos láza lett, a szívverése pedig 207-re emelkedett. Kevesebb mint négy órával később azonban elbocsátották a kórházból, miszerint vírusos megbetegedésről van szó, és azt a tanácsot kapta, hogy továbbra is Calpol és Ibuprofen szedjen.

- Olly olyan élénk, energikus, boldog fiú volt, és kedves öccse a nyolcéves fiunknak, Finley-nek, akinek nagyon hiányzik. Le sem tudom írni azt a traumát és hitetlenséget, amit érzünk. Finley nem érti, miért nincs már velünk a kistestvére. Rendszeresen elmondja nekünk, hogy magányosnak érzi magát – zokogta az összetört édesanya.

Az Olly ellátásában részt vevő orvosok és ápolók aznap nem ismerték fel Olly állapotának súlyosságát, és nem cselekedtek annak megfelelően.

Ollyt az édesanyja kevesebb mint 48 órával a hazabocsátása után holtan találta az ágyában - írja a Mirror.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek