Szerelem

Fekete-fehér fotóval jelentette be Tóth Gabi új szerelméről a hírt

B. V.

Létrehozva: 2024.01.21.

Az énekesnő felszabadultan, mosolyogva élvezi a téli mindennapokat szerelme oldalán. Erről pedig Instagram-oldalán számolt be követőinek.

Tóth Gabi úgy érezte, tűzre dobták őt azok után, hogy tavaly nyáron bejelentették válásukat Krausz Gáborral. Tudta, hogy nagy hír lesz belőle a médiában, de arra, amit kapott érte, arra, ahogy reagáltak az emberek, arra nem számított. Éppen ezért nagyon sokáig titkolták azt Papp Máté Bencével, hogy összejöttek egymással. Kapcsolatukat a Sztárban sztár leszek! élő adásában vállalták fel először, azóta pedig folyamatosan, most már szinte nap, mint nap posztolnak egymásról új, közös képet a közösségi médiában.

tóth gabi
Tóth Gabi újra önfeledtnek érzi magát. Fotó: TV2

Önfeledten. 

- írta az énekesnő legújabb Instagram-posztjából, amiből kiderül, hogy szerelmével együtt egy hétköznapias téli fotózáson vettek részt. Ebből csodálatos fekete-fehér képek születtek, és ezzel tudatta a világgal, mennyire szerelmesek. 

Gabi jól láthatóan, hatalmas mosollyal, kivirulva élvezi a pillanatokat táncos párja oldalán, akiről korábban úgy nyilatkozott, hogy egy fantasztikus társ. Egy kitartó férfi, aki nem ijedt meg attól a hatalmas figyelemtől, ami őket övezte az elmúlt hónapokban. 

Egy olyan támasz, aki nagyon szereti Hannit.

 - emelte ki egy interjúja során Gabi.

A szerelmeseket boldog képeit látva az énekesnő követő tábora is úgy vélte: ők ketten egy nagyon szép pár.

Szépek vagytok! És nagyon összeillő pár! 

- írták nekik. 

Szép pár vagytok! Jó látni, hogy boldogok vagytok!

 - közölte egy másik követő. 

Úgy néz ki tehát, hogy most már Gabi követői is eltudják fogadni azt, amit ex-férje, Krausz Gábor rajongói már megtettek: az ő kapcsolatuk teljesen lezárult, és mindketten rendkívül boldogok új szerelmük oldalán.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek