Tragédia

Szülés után egy nappal hunyt el egy egészséges anyuka: "Tudnom kell, hogy mi történt a lányommal!"

K.B.

Létrehozva: 2023.12.02.

Az elhunyt nő családja szerint az orvosok hibáztak.

Elképesztő mértékben, 42 millió dollárra (14 milliárd forint) pereli egy brooklyni család a Woodhull kórházat, miután a 30 éves Christine Fields novemberben meghalt, méghozzá egyetlen nappal a szülése után. A család ügyvédje és az orvosszakértőjük szerint kórházi mulasztást történt, ez okozta 24 órával később a tragédiát. Pedig Christine egy egészséges, fiatal nő volt, és a szülés utáni pillanatokban is jól érezte magát, azonban egy nappal később leállt a szíve és elhunyt. 

baba, kar, kisbaba
Az újszülöttnek anya nélkül kell felnőnie  Fotó: Unsplash.com

A gyászoló családtagok közül Christine édesanyja, Denene Witherspoon nyilatkozott a Mirrornak

30 éves lány volt, aki tervezte, várta a szülését. Annyira hiányzik...tudnom kell, hogy mi történt a lányommal. Egészséges volt, mindent jól csinált. Volt egy terve a szülésre, amit egyáltalán nem követtek a kórházban. Most nincs gyermekem, és segítenem kell felnevelni három olyan gyermeket, akiknek nincsen anyukájuk

– sírta el bánatát a hölgy a lapnak.

A család beszámolója szerint sürgősségi császármetszést kellett elvégezni a kismamán, azonban utána nem elég körültekintően vizsgálták meg a nőt, és elzáródtak az erek a testében. A család ügyvédje szerint felgyülemlett a vér, amit nem vettek észre időben az orvosok. Most orvosszakértő bevonásával akarják bizonyítani az igazukat.

 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek