erotika

Pucéran hempereg a fürdőkádban Palvin Barbi - erotikus fotók kerültek ki a magyar világsztárról

Létrehozva: 2023.12.03.

Ehhez lesz egy-két szava a férjének is.

Palvin Barbira minden magyar nagyon büszke. Az álomszép magyar lányra hamar felfigyeltek a külföldi modellügynökségek, és nagyon hamar Amerikába került. Most ő a világ egyik leghíresebb modellje, a világhírnév ugyanakkor nem részegítette meg, és soha nem felejti el, honnan jött. Gyakran hangoztatja, hogy mennyire büszke magyar származására, és sokat is tesz annak érdekében, hogy a világ egy kicsit jobban megismerje hazánkat. Egy ideig például magyar nyelvleckéket tartott csatornáján, valamint mindig ápolja  a magyar hagyományokat, amelyeket szívesen el is magyaráz a nagyközönség előtt. 

79th Venice Film Festival - Lido Arrivals
Palvin Barbi nemrég házasodott össze férjével / Fotó: Northfoto

Barbi nemrégiben kimondta a boldogító igent a világhírű színésszel, Dylan Sprouse-zal, ráadásul ezt is Magyarországon tették. Barbi fontosnak találta az esküvői magyar hagyományok követését is: többek között kalácsot törtek, a menyecskeruhájával pedig az egész világ érdeklődését felkeltette. 

A gyönyörű modellnek az egész világ csodájára jár, és nem is ok nélkül. Ritka szépségével mindenkit elbűvöl, a legújabb fotósorozata pedig valósággal megőrjítette a világot. Meztelenül hempereg ugyanis egy fürdőkádban, és mindenki csak arra tud gondolni, hogy vajon mi amögött, amit a kád kitakar. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek