Harc

"Minden napot ajándékként fogunk fel" - rákkal küzd az 5 éves Heidi

P. E.

Létrehozva: 2023.12.05.

A kis Heidi mindössze 3 éves volt, amikor édesanyja azt érezte, valami baj van a kicsivel.

A dél-lanarkshire-i Heidi mindössze három éves volt, amikor az egyik leggyakoribb ráktípust, a B-sejtes akut limfoblaszt leukémiát diagnosztizálták nála, miután édesanyja, Mellissa észrevette a tüneteket.

Fotó: Cancer Support UK

"Egy napon nagyon besárgult, ezért elvittem háziorvosunkhoz. Azt mondták nekünk, hogy menjünk egyenesen a kórházba vérvételre. A helyi kórházunkban vért vettek, és Heidit mentővel azonnal a Királyi Kórházba vitték, ahol sürgősségi vérátömlesztést kapott."

Hozzátette: "Különböző vérvizsgálatok, újabb vérátömlesztés és csontvelő-biopszia után Heidinél végül akut limfoblasztos leukémiát diagnosztizáltak. Azonnal megkezdték a kezelést."

Az anyuka büszkén meséli, hogy Heidi igazi csajos kislány: imád öltözködni, sminkelni, rajzolni, és a nagyszülei három kutyájával játszani. 

Heidi jelenleg a glasgow-i Királyi Gyermekkórházban kapja kezelésének fennmaradó részét, ahol hetente vérvizsgálatot és kemoterápiát végeznek – írja a GlasgowLive . "Még mindig sokszor kerül kórházba, amikor rosszul van, de a Cancer Support UK gyerekrákos készlete nagyban segített Heidi szórakoztatásában. Van benne rajzkészlet, jojó, és melegítő nyuszi is. De szerencsések vagyunk amiatt is, hogy ilyen sokan támogatnak és szeretnek minket, a családok, a barátok, az egész közösségünk."

"Csak meg kell lovagolnunk a kezelés hullámait, és minden napot ajándékként fogunk fel. Igyekszünk minden napban pozitívumot keresni, még a rossz napokban is. Minden rákos megbetegedésben szenvedő szülőnek vagy családnak szeretném, ha tudná, hogy nincs egyedül, és hogy gondolunk rájuk."

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek