Kutya

A világ legszerencsésebb kutyája: életveszélyből menekült meg a kis Lulu

H.A.

Létrehozva: 2023.09.06.

Hatalmas veszélybe került egy kutya, Lulu, miután megijedt valamitől, majd később egy kőfal résébe szorult. A szerencsés kutyust végül sikeresen kiszabadították.

A szerencse kegyeltje volt az a kutyus, akit nemrégiben egy meglehetősen furcsa, de egyben életveszélyes szituációból sikerült kimenekíteni: még az állatorvos szerint is csoda, hogy csupán néhány karcolással megúszta.

kutya, sétálás, sétáltatás
Képünk illusztráció. Fotó: Unsplash.com

A Lulu névre keresztelt, hét hónapos kutya a gazdájával sétált, amikor egyszer csak halálra rémült és elszaladt: a tulajdonosa, Niki Littlewood utóbb azt mondta, más kutyák ijesztették meg. Ezután több, mint egy órán keresztül kereste Lulut, de sehol sem találta. Végül, amikor reményvesztetten hazatért, halk nyöszörgés ütötte meg a fülét, a szomszédos telket elválasztó kőfal felől.

A kutyus öt méter mélyre, a kőfal egy résébe szorult: a hátán feküdt és moccanni sem bírt. Gazdája elmondása szerint akkor szorulhatott be, amikor hazaérve a kőfalat átugorva próbált meg bejutni a kertjükbe, ám elvétette, beütötte a fejét, majd a résbe esett. A helyzet több, mint kétségbeejtő volt, mivel lehetetlenség volt hozzáférni a jószághoz, és azt sem volt kizárva, hogy az esés következtében talán eltört valamije.

Niki ezután hívta az állatorvost, dr. Rohin Aojulát, majd három építészt is: Scott Taylort, Paul Staplest és Paul Watsont. Az állatorvos először is beadott egy nyugtatót a szorult helyzetben lévő Lulunak, majd a három építész lebontotta a falnak azt a részét, ahol a kutyus feküdt. Ahogy elértek Luluhoz, rögvest kiszabadították, és rohantak vele a kórházba.

Lulu alapos kivizsgáláson vett részt, és egy éjszaka erejéig bent tartották, ám hamar kiderült, hogy csupán néhány kisebb vágást gyűjtött be az incidens során. Másnap már ismét jókedvű volt, mialatt a gazdája hazavitte.

Lulu egész Nagy-Britannia legszerencsésebb kutyája. Egy ilyen balesetet csupán néhány karcolással átvészelni maga a csoda

- jelentette ki dr. Rohin, a Mirror beszámolója szerint.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek