Aktuális

Imaláncot indítottak a kómába esett 18 éves családapáért, megszólalt a Titan milliárdos túlélője

T.S.

Létrehozva: 2023.07.30.

A héten a Bors olvasóit leginkább a 18 éves kómába esett családapa tragédiája érdekelte, de sokan olvasták a Titan milliárdos túlélőjéről szóló cikkünket is.

Gyermekei szeme láttára rángógörcsöt kapott és kómába esett egy 18 éves családapa Farkaslyukon. Szabolcs életért a miskolci kórházban küzdenek az orvosok, de a családdal közölték, hogy a legrosszabbra is fel kell készülniük. A férfi szerettei imaláncot indítottak. Szabolcs vasárnap otthon volt a párjával és két gyermekével. A kedvese megkérte, hogy keljen fel a féléves kislányához. A férfi ezt örömmel megtette, de alig lépett a babakocsihoz, a fejéhez kapott, majd rángatózás közepette összeesett. Egy szót sem volt képes szólni. A fiatal férfit a családtagok igyekeztek újraéleszteni. Jelenleg kómában fekszik. Családja és barátai kérésére imalánc indult érte az interneten. 

Szabolcs 18 évesen kómába esett Fotó: Olvasói 

A Titant már 2021-ben is katasztrófa érte. Akkumulátorai lemerültek, a kapszula a tenger fenekére süllyedt és úgy tűnt, legjobb esetben is 16 órába telik, míg egyáltalán meg tud mozdulni. De még ez az eset sem volt intő jel Stockton Rush, az utazás szervezőjének számára.

„Halálra voltunk ítélve” – emlékezik vissza azokra a pokoli órákra Jaden Pan, amit a Titan utasaként élt át az Atlanti-óceán fenekén, a kapszulába zárva.

– Nagyjából 16-24 óra, mire az akkumulátorok visszanyerik erejüket, addig semmit sem tehetünk jelentett be olyan nyugodt hangon Stockton Rush, mintha csak a vonatuk késne. Majd hozzátette: utasainak addig is azt ajánlja, aludjanak egyet. 

Azt hittem, ez csak egy rossz vicc!

 – mondta Pan, aki akkor szerencsésen túlélte a manővert, de többet nem szándékozott újra felszállni a Titan fedélzetére. 

A Titan 2021-ben csak isteni szerencsével úszta meg a katasztrófát Fotó: HANDOUT

Eltűnésért körözik a gyilkossággal gyanúsított 14 éves csernelyi fiú édesanyját. Levente öt testvérét jelenleg a Budapesten élő nagymamájuk neveli. Mónika attól tart, hogy a lánya nem önszántából hagyta el Magyarországot. Mint arról a Bors is beszámolt, idén januárban kegyetlenül meggyilkoltak egy 83 éves asszonyt Csernelyen. A szörnyű tettel a 14 éves Leventét gyanúsítják. A fiú rendszeresen átjárt a szomszédjához, Ilonához. A borzalmak napján azonban összevesztek, ezért a kamasz a gyanú szerint annyira megverte az asszonyt, hogy nem lehetett már rajta segíteni. A fiút hamar elkapták és elrendelték a letartóztatását. 

Csernely
A gyanú szerint Levente ölte meg a 83 éves asszony

Mérgezéssel került kórházba Takács Szabina Ázsiában, a nő legújabb TikTok videójában arról beszélt, hogy a kórházi ellátása 10 percig tartott és ezért 120 ezer forintnyi valutát kellett fizetnie. A nő közel két évig lakott az Északi-sarkkörön a Mikulás szomszédjaként, ahol a szerelem is rátalált. Mégis úgy érezte, tovább kell mennie. Jelenleg Vietnámban tölti mindennapjait. Ázsiában számos, félelmetes kaland részese volt, legújabb TikTok videójában pedig arról számol be, hogy ételmérgezést kapott. Szabina pár hónappal ezelőtt a Metropolnak adott interjújában arról beszélt, hogy az Északi-sarkkörön megtalálta számításait, de nem zárja ki, hogy újra felkerekedik majd. 

"Rám talált a szerelem, berendeztem egy otthont, de nyitva hagyom a lehetőségét annak, hogy a jövőben kipróbáljam magam valahol máshol. Fontosnak tartom, hogy mindig aszerint cselekedjünk, ami éppen a jelen pillanatban boldoggá tesz. Ha a jövőben ezt egy újabb költözés fogja jelenteni, csak követem a szívemet" - nyilatkozta korábban a világutazó lány, nemrégiben pedig TikTok csatornáján arról számolt be, hogy Vietnámba költözött. 

Szabina két évig az Északi-sarkkörön élt Fotó: Takács Szabina

Döbbenetes videó terjed a TikTok-on: egy külföldi influenszer arról számol be, hogy fonalférget találtak egy érett banánban. Egy fiatal testépítő TikTokker, Cody Messner tapasztalta meg a következőkben leírt, finoman fogalmazva is gusztustalan jelenséget. Egy boltban vásárolt, barnára érett banánból apró fonalférgek bukkantak ki azután, hogy késsel felvágta a gyümölcsöt. A TikTok népe elájult a videó láttán. Íme a felvétel, de akinek nem elég erős a gyomra, annak nem érdemes megnézni. Később ugyanezt tesztelte Gyuris Rita növényorvos itthon, ám ő már nem talált ilyen férgeket a gyümölcsben, "csak" gombát - ám ezek az organizmusok szerinte ártatlanok. 

 


 

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17179797_auto_resized.jpg
origo.hu

Összeverték Németh Kristófot, kihívták a rendőrséget

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27705_resized.jpg?avcount=1714731614
origo.hu

Minden eddiginél nagyobb pusztítás jön, itt a váratlan orosz bejelentés

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183458_auto_resized.png
metropol.hu

Megjött a várva várt bejelentés a Házasság első látásra című műsorral kapcsolatban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183474_auto_resized.jpg
ripost.hu

Újabb lehetetlen teszt, az emberek 1 százalékába tartozol, ha sikerül

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174400_auto_resized.png
hirtv.hu

Bőnyi késelés: megszólalt a rendőrség + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27708_resized.jpg?avcount=1714731614
origo.hu

Üzent a Fradi B-közép Cseh Katkának

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17182705_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megalázták Harry herceget: erre is nemet mondtak neki

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17184919_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most kaptuk a lesújtó hírt: meghalt a Nemzet Sportolója

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17184139_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Négy éve hunyt el az ország Lópici Gáspárja: így néz ki most a horrorház

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27681_resized.jpg?avcount=1714731614
travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/ZtbEbJz1-drhBEBvJ0t9wyGm0JmBNDwM-2xuXd8iz3w/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzUxYTUxOGEwMDg4ZTQxMmViNGYwODYwZTU1MjkyN2M0.jpg
Megindító

Együtt lépett színpadra Curtis és a Duchenne-szindrómás Beni

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/VRqql23OjRTVvfQWpcb01yDZ817z3w6b-0PBSKQuxuM/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzc3ZDM3ZjAyY2RkZjQ0N2M5MmQ2MTNmNWFhMjQ5ZTZh.jpg
Exkluzív interjú

„Nekem anyukám a mintaédesanya” - Exkluzív anyák napi interjú Szentkirályi Alexandrával, édesanyjával és lányával