Gyász

"Még a lelkem is belesajdul" – százak siratják Tamást, a motoros horrorbaleset áldozatát

Létrehozva: 2023.06.05.

A gyakorlott motorosnak számító Tamás egy úton keresztbeforduló teherautónak rohant neki. Bár megpróbálták újraéleszteni, de az életét már nem lehetett megmenteni. Most családja, barátai és a motoros társadalom is gyászolja a férfit.

A borzalmas baleset 7536-os számú mellékút Söjtör és Pusztaszentlászló közötti szakszán történt. Az arra haladó motoros éppen az úton haladt, amikor egyenesen belerohant egy Y-manővert végző Daewoo kisteherautóba. A Zaol helyszíni szemtanúk információi alapján úgy tudja, hogy a kisteherautó még elengedte a mögötte haladó személyautót, csak ezután kezdett bele a manőverbe. Ekkor érkezett oda a motoros, és csapódott bele a kisteherautó hátsó részébe. 

Photo,Of,Helmet,And,Motorcycle,On,Road,,The,Concept,Of
A férfi egy Y-manővert végző teherautóba rohant bele (Képünk illusztráció) Fotó: osobystist / Shutterstock 

A szemtanúk szerint a férfi lerepült a motorról, és bár azonnal hívták a mentőket, akik megpróbálták újraéleszteni, az életét már nem tudták megmenteni. 

Mint kiderült, az 52 éves tófeji T. Tamást rengetegen ismerték a környélen, ugyanis gyakran rótta az utakat Honda motorján. Minden ismerős egybehangzóan állította: az évtizedek óta motorozó férfi gyakorlott, magabiztos és figyelmes sofőr volt:

Egyáltalán nem volt az a vadul rohanó motoros, nem tudjuk, mi történhetett. Lehetséges, hogy egyikük sem hibázott, csak rosszkor voltak pont rossz helyen. Ez az eset mindenhogyan tragédia

– mondta az egyik ismerőse. 

Hozzátette, hogy a férfi családjával is gyakran rótta az utakat, feleségével pedig évtizedek óta boldog házasságban élt: 

– Már majdnem három évtizede voltak házasok a feleségével, csodálatos pár voltak, bárki példát vehetne róluk. Bele sem merek gondolni, mit érezhet most Tomi családja, még a lelkem is belesajdul. Mi csak őszinte részvétünket tudjuk kifejezni nekik – szögezte le szomorúan. 

Mint kiderült, a baleset hétvégéjén a közelben egy motoros rendezvényt is tartottak, azonban úgy tudjuk, hogy Tamás nem onnan indult útnak és nem is oda tartott, bár a motorosok jó része ismerte a férfit: 

– Ismertük és gyakran láttuk is, de ő nem járt találkozókra és nem is csapatban motorozott, inkább egyedül. Őszinte részvétünk a családjának – mondta egy környékbeli motoros. 

A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek