Ámokfutás

Oroszlányi drogos ámokfutó áldozata: az egész város gyászolja Böbit

Létrehozva: 2023.06.13.

Egy 52 éves nő életét vesztette, öten kórházba kerültek, egy gyermek pedig életveszélyesen megsérült abban a súlyos balesetben, ami hétvégén történt Tatabánya és Környe között. A baleset okozója kábítószer hatása alatt vezetett. Az oroszlányi drogos ámokfutó a hírek szerint már többször balesetezett.

Azonnal elvették a rendőrök annak a nőnek a jogosítványát, aki kábítószer hatása alatt okozott súlyos, halálos áldozattal is járó balesetet Környe és Tatabánya között. A mindössze 19 éves nő szombat délután záróvonalon kezdett előzésbe, a manővert azonban nem tudta befejezni, megpróbált visszasorolni, ekkor ütközött össze az általa éppen előzött autóval. A becsapódás akkora erejű volt, hogy az autók több tíz métert csúsztak, az alkatrészek pedig 100 méteres körzetben szóródtak szét az úton. A borzalmas balesetben egy 51 éves nő életét vesztette, egy 14 éves gyermek életveszélyesen megsérült, öten pedig kórházba kerültek. A baleset okozóját az interneten támadják. A pletykák szerint az oroszlányi drogos ámokfutó nem először volt baleset részese.

Elhunyt az oroszlányi drogos ámokfutó áldozata. Fotó: MTI/MTVA

Gyászol Oroszlány

A mindössze 51 éves Böbét rengetegen ismerték és szerették Oroszlányban. A váratlan és értelmetlen haláleset sokkolta az ismerősöket, akiknek a dühe most a baleset okozója ellen irányul. 

- Remélem megkapja méltó büntetését! Bár, ebben az esetben nincs olyan, hisz Böbit visszahozni már nem lehet – írta a Borsnak a nő egy ismerőse. Lapunk úgy tudja, hogy a súlyosan sérült fiú az elhunyt nő párjának a gyermeke. A férfinak nem elég mély gyászával megküzdenie, még gyermekéért is aggódhat. Az oroszlányi drogos ámokfutó több család életét nehezítette meg. 

Egy nő az intenzíven van

„Hálát adok az Istennek, hogy túléltük ezt a nagy balesetet”

 – írta egy nő a Facebookon. Az ő lánya is a közösségi oldalán jelentkezett be. 

„Részvétem a családnak! Én még a intenzíven!”

 - osztotta meg az egyik balesetről szóló híradást.

A baleset okozójának édesanyja nem kívánt nyilatkozni. Fotó: MTI/MTVA

Többször is balesetezett már az oroszlányi drogos ámokfutó

A baleset okozójának a pletykák szerint mindössze egy éve van jogosítványa, de ez idő alatt már háromszor volt közúti baleset részese. Oroszlányon azt beszélik, hogy kokaint fogyasztott a baleset előtt, de az autójában állítólag egy crack pipát is találtak. A kifejezetten jómódú családban élő lány látogatóban járhatott a szüleinél Oroszlányban, Facebook adatlapja szerint ugyanis már a fővárosban éli mindennapjait. A Bors telefonon elérte a fiatal nő édesanyját, ő azonban nem szeretett volna nyilatkozni, amíg folyamatban van az ügy.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek