Még 2009-ben, Izlandon teszteltek le annak idején egy gyorséttermi hamburgert - innen jött az ötlet Csorba Dánielnek, hogy ő maga is készítsen egy ilyen tesztet. Az influenszer a Facebook oldalára és a TikTok csatornájára is feltöltötte a teszt eredményét, vagyis részletesen megmutatta, hogyan fest egy gyorséttermi hamburger fél év után.
"Ez itt nem más, mint egy fél éves hamburger"
- így kezdi videóját Csorba Dániel influenszer. (A márkát mi direkt nem említjük, hiszen nem szeretnénk sem pozitív, sem negatív értelemben reklámozni a céget.)
A videóból kiderül: a december 22-én vásárolt hambi három hónapot a hűtőben, majd három hónapot töltött azon kívül. Majd kibontotta a dobozt.
"Azt nem mondom, hogy úgy néz ki, mint a reklámtáblán, vagy reklámokban, de tényleg nem nagyon bomlik ez. Nézzük meg magának a bucinak a tetjét, az egy kicsit ketté vált, valószínűleg amiatt, hogy kiszáradt.
Ez teljesen kopogósra száradt. Rohadásnak semmi jele"
- mondja Dániel a videóban, amit egyébként IDE KATTINTVA lehet megnézni.
A húst kézbe véve azt is megállapítja, hogy szintén kopogósra száradt.
"Szerintem ha vízbe beletenném és újra kisütném, ugyanúgy fogyasztható lenne" - állapítja meg Dániel, majd azt is elmondja: igaz, egy kis penésszagot érez rajta, de a felületén nem látni semmit.
A saláta kapcsán kiemeli: fél év után már "nem menne rá", de azon meglepődött, hogy ennyi idő után csak aszalódott, holott azt hitte, el fog rohadni. A hambi alja pedig "egybekövült".
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.