Amennyiben nincs időnk és kedvünk vesződni a házi buci elkészítésével, nyugodtan vegyük meg készen a boltban!
A húspogácsa lényege természetesen a kiváló minőségű alapanyag!
20 dkg sertés darálthúst keverjünk össze 40 dkg marha darálthússal, és 10 dkg darált húsos szalonnával! Egy fej hagymát reszeljünk le, majd nyomkodjuk ki legalább a leve felét! Keverjük a húshoz és adjunk hozzá egy-két gerezd zúzott fokhagymát is! Az egészet jól dolgozzuk össze!
Sózzuk, borsozzuk, esetleg egy kevés majorannával is megbolondíthatjuk!
A kettévágott buci mindkét felét pirítsuk meg!
Szaggassunk a masszából húspogácsákat, majd nem túl alacsony hőfokon süssük meg őket! Még a serpenyőben tegyünk rájuk egy-egy szelet jó minőségű sajtot!
A bucikra tegyünk egy kevés ketchupot vagy ajvárt, erre fektessük a sajtos húspogácsát!
Tegyünk még rá néhány szelet hagymát és ízlés szerinti mennyiségű szeletelt csemege vagy nyers uborkát!
Tegyük rá a buci másik felét, és már el is készült az egyszerű ebédünk!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.