Tragédia

„Keményen küzdött, egészen a végsőkig” – évekig harcolt a rákkal Laura

H.Á.

Létrehozva: 2023.05.03.

Az orvosok csak néhány hónapot adtak a fiatal nőnek.

Hasfájásra, alhasi fájdalomra, az irritábilis bél szindróma, az ételintolerancia és az endometriózis tüneteire panaszkodott Laura Gilmore Anderson, amikor 2020-ban kórházba került. Orvosai alapos kivizsgálás után arra következtettek, hogy gyógyíthatatlan hasnyálmirigyrákja van, és néhány hónapon belül meg fog halni.

ápolt, beteg, kórház, kórterem,
Laura több éven át kitartóan küzdött. (Képünk illusztráció) Fotó: Pixabay.com

Ám a skót származású nő szembeszállt a gyilkos kórral, és rácáfolt az orvosok jóslatára. Férje, Paul és családja támogatásával egészen 2023. áprilisáig küzdött betegségével, mely végül legyőzte őt.

A fiatalt nő kezdetben kemoterápiás kezelésen vett részt, majd később több tízezer fontba (több tízmillió forint) kerülő speciális gyógyszereket is szedett, hogy lassítsa betegsége terjedését, attól félt ugyanis, hogy nem tud elegendő időt eltölteni férjével, Paullal. A házaspár februárban még adománygyűjtésbe kezdett. Megpróbáltak összegyűjteni annyi pénzt, hogy Mexikóba mehessenek egy immunterápiás kezelésre. Amint arról a The Scottish Sun beszámolt, ez az újszerű kezelés pozitív eredményeket ért el a Laurához hasonló diagnózisú betegeknél, de a nőn sajnos már nem tudott segíteni. Laura 2023. áprilisában, két nappal a születésnapja után végül életét vesztette.

A család közösségi oldalán így írt Lauráról:

Keményen küzdött, egészen a végsőkig. Békében távozott el, a szerettei körében. Szavakkal ki sem lehet fejezni a hiányát.

Laura férje és családja szerint ő volt az egyik legerősebb nő, akit csak ismertek. Mindig büszkék lesznek rá és arra az elszántságra, amivel a végsőkig küzdött a halálos kórral szemben.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek